Συναυλίες: Αυτή τη βδομάδα, που θα μπουν στην ατζέντα μας

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο Κώστας Χατζής

Το quinteto TANGartO και η Κορίνα Λεγάκη στο θέατρο Ολύμπια

Η ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη

Στην επερχόμενη τους εμφάνιση οι καταξιωμένοι μουσικοί-μέλη του TANGartO πρώτη φορά συνεργάζονται με την Κορίνα Λεγάκη – που θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της παράστασης – ερμηνεύτρια θερμή και άμεση, με συνδυασμένη θεατρικότητα και μουσικότητα, τραγουδά τα tangos με πάθος, ειλικρίνεια και φρεσκάδα. Το προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα της συναυλίας με τίτλο “TANGO goes Symphony”περιλαμβάνει τόσο μια επιλογή σημαντικών έργων του Αstor Piazzolla όσο και μια παράλληλη αναφορά στους μεγάλους «δασκάλους» του είδους: Horacio Salgan, Mariano Mores, Osvaldo Pugliese, Edgardo Donato, Carlos Gardel κ.α.
Πότε: 27 Φεβρουαρίου
Που: 
Θέατρο Ολύμπια
Πόσο: 
5-25€

Ο Κώστας Χατζής στο Half Note Jazz Club

Ο Κώστας Χατζής live στο Half Note Jazz Club

Ξεκινώντας από εκείνο το τζαζικό «Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου» του Μίμη Πλέσσα το 1961 ο Κώστας Χατζής «χτενίζει» όλη του την ιστορία ξανά και ξανά στο Half Note Jazz Club μέσα από τα δικά του εμβληματικά τραγούδια αλλά και Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Μαρκόπουλο, Χατζηνάσιο, Τόκα κ.ά. αναβιώνοντας στιγμές από την θρυλική εποχή εποχή των μπουάτ των ‘60’s και φθάνοντας με τη χαρακτηριστική βραχνάδα της φωνής του ως το κοινωνικό γίγνεσθαι του σήμερα.
Πότε: 28 Φεβρουαρίου
Που: 
Half Note Jazz Club
Πόσο: 
5-25€

Οι Band Fatale στο Faust

Οι Band Fatale

Μετά το επετειακό τους live των 20 χρόνων και απουσία δύο ετών από τα μουσικά δρώμενα της Αθήνας, οι Band Fatale επιστρέφουν στη σκηνή του Faust κουβαλώντας στις μουσικές τους αποσκευές τον νέο καρναβαλικό ιό και σας καλούν να γιορτάσετε μαζί τα είκοσι χρόνια τους σε ένα ατελείωτο μουσικοχορευτικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις!
Πότε: 28 Φεβρουαρίου
Που: 
Faust
Πόσο: 
5€

Takis Paterelis Quartet στο Jazzét Café

Takis Paterelis Quartet

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 o εκπληκτικός σαξοφωνίστας Τάκης Πατερέλης μαζί με το first class κουαρτέτο του στο νέο αυθεντικό τζαζ κλαμπ της πόλης, το Jazzét Café, για να παρουσιάσει το project του «New Horizons» που αποτελείται από πρωτότυπες συνθέσεις του σαξοφωνίστα, τις σουίτες «Sketches οf New Orleans» και «Ethiοpiques».
Πότε: 28 Φεβρουαρίου
Που: 
Jazzét Café
Πόσο: 
6€