«Οι μουσουλμάνοι δικαιούνται να σκοτώσουν Γάλλους»: Δήλωση-σοκ του πρώην πρωθυπουργού της Μαλαισίας – Ερντογάν: «Απέναντι στην αμαρτωλή Ευρώπη, η φωνή του μουσουλμανικού κόσμου»

«Οι μουσουλμάνοι δικαιούνται να σκοτώσουν Γάλλους»: Δήλωση-σοκ του πρώην πρωθυπουργού της Μαλαισίας

Μπορεί η επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίαςνα ενέπνευσε λόγια παρηγοριάς και αλληλεγγύης στους ηγέτες των περισσότερων κρατών του πλανήτη, δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας.

Αμέσως μετά τη φονική τυφλή επίθεση, ο πρώην πρωθυπουργός Μαχάτιρ Μοχάμαντ, δήλωσε ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν το δικαίωμα «να σκοτώσουν εκατομμύρια Γάλλους»

Ο Μοχάμαντ, ο οποίος έχασε την εξουσία σε μια χώρα όπου υπερτερούν οι μουσουλμάνοι τον Φεβρουάριο, ισχυρίστηκε ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν περιλαμβάνει την «προσβολή άλλων ανθρώπων» εν μέσω της έντασης που έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση σειράς γελοιογραφιών του Προφήτη Μωάμεθ.

 

Ερντογάν: «Απέναντι στην αμαρτωλή Ευρώπη, η φωνή του μουσουλμανικού κόσμου»

Την Ευρώπη έβαλε στο «στόχαστρο» ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της έκθεσης εθνικού αγώνα, ανήμερα της εθνικής επετείου ανακήρυξης της Δημοκρατίας.

«Η ύπουλη πολιτική εισβολής της Ευρώπης εδώ και αιώνες στα τουρκικά εδάφη εκδηλώνονταν πάντα με τον πλέον αδίστακτο τρόπο» τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν.

«Η Ευρώπη τελικά βρήκε αφορμή για να στείλει τον στρατό της για να εισβάλει. Είναι τόσο άσχημες και άθλιες οι αμαρτίες εκείνων που λένε τους Τούρκους τυράννους και αμαρτωλούς και που στήνουν δικαστήρια που οι απέραντες θάλασσες δεν θα μπορέσουν να ξεπλύνουν τους λεκέδες τους. Ορκίζομαι στους αδελφούς μουσουλμάνους εκ μέρους σας. Η υπόθεσή μας είναι αυτή: Δεν εξαντλείται στα δικαιώματα και την ανεξαρτησία της Τουρκίας. Οι Τούρκοι και η Τουρκία δεν θα προδώσουν τους προγόνους τους, τις σημαίες τους και τα αιώνια και ιερά δικαιώματα», ανέφερε.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμη ότι «η μεγαλύτερη μας δύναμη είναι η εθνική μας κληρονομιά. Χωρίς να θυμόμαστε αυτή την κληρονομιά, ούτε η 15η Ιουλίου μπορεί να γίνει κατανοητή, ούτε η αξία της Δημοκρατία μας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Με την ίδρυση της Δημοκρατίας μας ρίξαμε τη σπίθα της ανεξαρτησίας στις καρδιές πολλών καταπιεσμένων. Άλλωστε αυτός είναι ο φόβος των ιμπεριαλιστών. Η σπίθα της ελευθερίας που εξαπλώθηκε από τα Βαλκάνια μέχρι την νότια Ασία βγήκε από την Ανατολή».

Ο Τούρκος Πρόεδρος κατέληξε τονίζοντας: «Εκ μέρους αυτού το έθνους υποκλίνομαι μπροστά στα πνεύματα των μεγάλων προγόνων μας και ορκίζομαι: Το σημερινό έθνος που τα χέρια του είναι κομμένα έχει ψυχή όπως και στο παρελθόν. Ορκίζομαι ότι δεν θα προδώσουμε την ιερή τιμή των προγόνων μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*