Νίκος Παππάς: “Εγκαίνια Μητσοτάκη για να γκρεμίσει το δημόσιο πέντε κτίρια στο Ελληνικό.Για τα υπόλοιπα 900 βλέπουμε” – Έξαλλοι με το Θεοχάρη στην Κρήτη

Πέφτει δούλεμα δυνατό … με το Ελληνικό!

Κι ενω σήμερα ζούμε από το πρωί σε μετάδοση διακαναλική το … “διαβαλκανικό” φαινόμενο, ένα σφυρί και ένας εκσκαφέας να … κατεδαφίζουν 900 κτήρια, μπροστά σε έναν ευτυχισμένο Πρωθυπουργό κι έναν υπερήφανο Υπ Ανάπτυξης, η πραγματικότητα είναι οτι 1 χρόνο τώρα, δεν κουνήθηκε φύλλο στην επένδυση ππυ θα έπαιρνε μπρος την πρώτη εβδομάδα μετά τη νίκη της ΝΔ περυσι στις εκλογές και σήμερα στήθηκε άλλη μια φιεστα σε ένα προχειρα κατασκευασμένο σκηνικό εργοταξίου για την πρωθυπουργική κουστωδία. Κι ενω ο επενδυτήες ακόμα δεν έχει καταβάλει ευρώ στα κρατικά Ταμεία.

Ένα χρόνο πριν, «οι μπουλντόζες θα έμπαιναν στο Ελληνικό τις πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης της ΝΔ». Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε φιέστα για την κατεδάφιση μόλις πέντε κτιρίων και για τα υπόλοιπα 895 “βλέπουμε”» σχολιάζει με νόημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος, Νίκος Παππάς.

«Ο κ. Μητσοτάκης «πουλά» δήθεν στήριξη στους μικρομεσαίους, ηλιοβασιλέματα στον τουριστικό κλάδο και γκρεμίσματα αντί για επενδύσεις. Η απάτη της κυβέρνησης είναι πλέον καθολική και ορατή από όλους» σχολιάζει ο Νίκος Παππάς για τη φιέστα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ελληνικό.

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο ίδιος, «στην “εικονική πραγματικότητα” της ΝΔ απαντά η ίδια η πραγματικότητα.

Ως σήμερα:

Το μόνο που έχει κάνει η κυβέρνηση είναι να καταθέσει και να ψηφίσει σειρά τροπολογιών, προς όφελος κυρίως του επενδυτή.

Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από το δημόσιο στον επενδυτή, προϋπόθεση απαραίτητη για να ξεκινήσει η επένδυση.

Η άδεια του καζίνο και οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν είναι ζητήματα που μένουν ανοιχτά.

Παραμένει ασαφές ποιος θα αναλάβει το κόστος για τις παρούσες εργασίες. Το δημόσιο ή ο επενδυτής;

Ο κ. Μητσοτάκης “πουλά” δήθεν στήριξη στους μικρομεσαίους, ηλιοβασιλέματα στον τουριστικό κλάδο και γκρεμίσματα αντί για επενδύσεις. Η απάτη της κυβέρνησης είναι πλέον καθολική και ορατή από όλους» τόνισε καταληκτικά ο Ν. Παππάς.

 

Έξαλλοι με το Θεοχάρη στην Κρήτη: Τοπικοί φορείς πήγαν να συζητήσουν τα προβλήματα στον τουρισμό και εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο και βγήκε μέχρι και σε κανάλι της Αθήνας να δώσει συνέντευξη την ώρα της σύσκεψης!

Στον «αέρα» τινάχθηκε η σύσκεψη που είχε το απόγευμα της Πέμπτης, με τους εκπροσώπους του τουρισμού στην Κρήτη, σε γνωστό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Οι συμμετέχοντες τοπικοί φορείς αποχώρησαν κακήν κακώς, σύμφωνα με το cretalive.gr, από τη σύσκεψη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την “απαράδεκτη” όπως χαρακτηριστικά είπαν συμπεριφορά που επέδειξε απέναντί τους.

Όπως είπαν, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο υπουργός μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο ενώ αυτό που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παρευρισκομένων ήταν η ολιγόλεπτη απουσία του Χάρη Θεοχάρη προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό των Αθηνών!

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, δια μικροφώνου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του και έκανε λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, την αμηχανία τους δεν έκρυψαν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για τα όσα συνέβησαν στην αίθουσα, ενώ αυτοδιοικητικοί παράγοντες και τουριστικοί φορείς δεν έκρυψαν την έντονη ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά του υπουργού.

«Πρώτη φορά είδαμε υπουργό να αφήνει τη σύσκεψη και τους συνομιλητές του για να μιλήσει είτε στο κινητό του είτε σε κανάλι των Αθηνών. Δεν έδειξε να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, είναι απαράδεκτο όλο αυτό που έγινε…», έλεγαν οι τοπικοί φορείς μετά την σύσκεψη – φιάσκο.