«Μπορείς να τους εμπιστευτείς;». Νέο βίντεο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για την πανδημία – Κρήτη: Στο έλεος της νέας κακοκαιρίας με νέες πλημμύρες (Photos/Video)

Κλιμακώνει την επίθεση προς την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω νέου βίντεο που ανέβηκε το πρωί της Τρίτης στον προσωπικό λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα.

Στο βίντεο με τίτλο «Μπορείς να τους εμπιστευθείς;» παρατίθενται αρκετές από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και κυβερνητικών στελεχών που προκάλεσαν τους τελευταίους μήνες, αλλά και δημοσιεύματα από μέσα που στηρίζουν το Μαξίμου.

«Ανοιγόκλεισαν ό,τι ήθελαν, όπως ήθελαν. Έπαιξαν με την ασφάλεια και τη ζωή. Και δυστυχώς, έπεσαν σε όλα έξω. Μπορείς πλέον να τους εμπιστευτείς;» σχολιάζει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Κρήτη: Στο έλεος της νέας κακοκαιρίας με νέες πλημμύρες και καταστροφές (Photos/Video)

Στο έλεος της σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Χερσόνησος, καθώς στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές του Δήμου Χερσονήσου αλλά κυρίως στην Ανάληψη, τη Σταλίδα, τις Γούρνες, τις Γούβες και τον Μοχό.

Στις Γούβες μάλιστα ξεχείλισε το ποτάμι με αποτέλεσμα μια τεράστια έκταση να καλυφθεί από τα νερά που έφταναν σε μεγάλο ύψος.

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει ενώ οι ζημιές που έχουν προκληθεί για μία ακόμη φορά, στο οδικό δίκτυο, στα οχήματα και τα κτίρια είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο παραλιακός δρόμος έχει γίνει ένα με τη θάλασσα.

Ανάληψη ΧερσονήσουΑνάληψη ΧερσονήσουΑάληψη ΧερσονήσουΑνάληψη Χερσονήσου

Δείτε βίντεο από την περιοχή των Γουρνών:

Τα ορμητικά νερά παρέσυραν μέχρι τη θάλασσα μεγάλο αριθμό οχημάτων ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις των αρχών για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που έχουν προκληθεί. Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, δεν έχουν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές.

Παραλία Ανάληψης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*