Μάριτς: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται στον πάγκο τον Σάρας» * Γιαννόπουλος: «Σε λίγους μήνες θα παίξουμε για τίτλο» * Ολυμπιακός: Τα highlights του Μπράντον Πολ στην EuroLeague! (vid)

Μάριτς: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται στον πάγκο τον Σάρας»

Ο Άλεξ Μάριτς παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων έκανε ειδική αναφορά από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σερβοαυστραλός σέντερ υποστήριξε στην «Walla» ότι «λάτρευα να παίζω με Διαμαντίδη, Σάρας, Μπατίστ και Καλάθη. Και σίγουρα υπήρχε λόγος που επέλεξα τους παίκτες από την ίδια ομάδα. Παραμένω φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ενώ ο Νικ παραμένει πολύ καλός μου φίλος».

Όσο για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει σε ένα Final 4; «Έκαναν μεγάλα λάθη στο χτίσιμο της ομάδας και χρειάζεται ένα rebuild. Νομίζω ότι χρειάζεται για προπονητή τον Σάρας!»

 

Γιαννόπουλος: «Σε λίγους μήνες θα παίξουμε για τίτλο»

Γιαννόπουλος: «Σε λίγους μήνες θα παίξουμε για τίτλο» (pic)

Ο Χάρης Γιαννόπουλος σχολίασε τη διεξαγωγή Final 8 για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο Basketball Champions League.

O πρωταθλητής στο BCL θα προκύψει έπειτα από τη διεξαγωγή Final 8, από τη στιγμή που η αγωνιστική δραστηριότητα στην Ευρώπη έχει ανασταλεί.

«Δυστυχώς τελειώνει για φέτος αλλά έχουμε την ελπίδα ότι σε λίγους μήνες θα παίξουμε για τίτλο…» ήταν το σχόλιο του Χάρη Γιαννόπουλου.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη Νίμπουρκ στα προημιτελικά.

C Gia@CherryJ31
Δυστυχώς τελειώνει για φέτος αλλά έχουμε την ελπίδα ότι σε λίγους μήνες θα παίξουμε για τίτλο https://twitter.com/basketballcl/status/1244939362980241408 

Basketball Champions League

@BasketballCL

🚨 A Final Eight in late September will conclude the 2019-20 #BasketballCL season 🏆http://www.championsleague.basketball/19-20/news/bcl-to-schedule-a-final-eight-in-late-september 

Ολυμπιακός: Τα highlights του Μπράντον Πολ στην EuroLeague! (vid)

Ολυμπιακός: Τα highlights του Μπράντον Πολ στην EuroLeague! (vid)
Ο Μπράντον Πολ πρόσφερε αρκετές εντυπωσιακές φάσεις φέτος στην EuroLeague που δημοσίευσε τις καλύτερες στιγμές του άσου του Ολυμπιακού!