Λάρισα: Παπανικολόπουλος ο αντικαταστάτης του Γαβριήλ * Περιστέρι: Επίσημα τέλος ο Αθηναίου

Η θέση του προπονητή στη Λάρισα δεν έμεινε για καιρό αδειανή, αφού ο Νίκος Παπανικολόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ο Λίνος Γαβριήλ παραιτήθηκε μετά την ήττα από την Άρη, με τη Λάρισα να βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του. Αυτός θα είναι ο Νίκος Παπανικολόπουλοςο οποίος είχε αποχωρήσει από το Περιστέρι στις 11 Νοεμβρίου.

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ανακοινώνει και επίσημα την σύναψη συνεργασίας με τον Νίκο Παπανικολόπουλο για τη θέση του προπονητή. Ο φιλόδοξος τεχνικός παίρνει τη σκυτάλη από τον κ. Λίνο Γαβριήλ και θα κοουτσάρει την ομάδα μας στις υποχρεώσεις της Basket League», αναφέρει η ανακοίνωση της Λάρισας.

 

Περιστέρι: Επίσημα τέλος ο Αθηναίου

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Αθηναίου.

Ο διεθνής γκαρντ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από το Περιστέρι.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα των δυτικών προαστίων προχωρά το τελευταίο διάστημα σε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, ανακοινώνοντας τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αθηναίου ενώ η ανακοίνωση απομένει για την επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Αθηναίου και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».