Κοτόπουλο με κράνμπερι και σιρόπι σφενδάμου

Κοτόπουλο με κράνμπερι και σιρόπι σφενδάμου

Εναλλακτική πρόταση που θα εκπλήξει τους πάντες

Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
  • 1 συσκευασία σος κράνμπερι
  • 3 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το σιρόπι σφενδάμου με τη σος κράνμπερι και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Αλατίστε το κοτόπουλο και λαδώστε ελαφρώς ένα γκριλ.
Βήμα 3
Ψήστε το κοτόπουλο γυρίζοντας από τη μία και την άλλη πλευρά, περίπου ανά 6- 8 λεπτά, ρίχνοντας κάθε φορά και λίγο από το μείγμα της σάλτσας.
Βήμα 4
Μόλις το κοτόπουλο είναι έτοιμο, ζεστάνετε την υπόλοιπη σάλτσα, περιχύστε πάνω από τα στήθη κοτόπουλου και σερβίρετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*