Καταγγελία Πολάκη για απευθείας ανάθεση έργου σε συνεργάτη του Πιερρακάκη

Παύλος Πολάκης: «Δήλωσα διαθεσιμότητα αλλά δεν με κάλεσαν ...

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε, μέσω ανάρτησής του στο facebook η οποία συνοδεύεται και από τα αντίστοιχα έγγραφα, την απευθείας ανάθεση έργου από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη σε μετακλητό συνεργάτη του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατέθηκαν από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανέθεσε απευθείας έργο αξίας 24.552 ευρώ σε μετακλητό συνεργάτη του.

«Τι αίσχος είναι αυτό κύριε Πιερρακάκη;», αναρωτιέται ο Παύλος Πολάκης, καλώντας τον Κυριάκο Πιερρακάκη να ακυρώσει την ανάθεση.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Όπως είχα υποσχεθεί πριν λίγη ώρα έχουμε και λέμε:

Κύριε ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ, υπουργέ Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τον Οκτώβριο του 2019 προσλάβατε ως μετακλητό σας συνεργάτη το νομικό κύριο ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ για τη στελέχωση του Αυτοτελούς τμήματος επικοινωνίας του Υπουργείου σας (ΦΩΤΟ 1). (όπως είχατε κάθε δικαίωμα να κάνετε)

Στις 24/2/2020 κάνατε αποδεκτή την παραίτηση του από 2/02/2020 από τη θέση αυτή όπως φαίνεται στο έγγραφο που παραθέτω στη ΦΩΤΟ 1. (Φυσικά ξανά, είχατε κάθε δικαίωμα να το κάνετε αυτό )

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ (σίγουρα ηθικώς και πιθανώς και νομίμως) ήταν να κάνει στον κύριο ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟ, η Κοινωνία της Πληροφορίας ΚΤΠ, που εποπτεύεται από εσάς ως υπουργό ,στις 30/1/2020 , δηλαδή δυο ημέρες πριν παραιτηθεί από συνεργατης σας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΞΙΑΣ 24.552 ευρώ για το έργο «Παροχή Υπηρεσιών Νομικής Υποστήριξης» για τον ψηφιακό μετασχηματισμό κλπ κλπ κλπ! (ΦΩΤΟ 3και 4)

ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ;;;

Φαντάζεστε να το έκανα εγώ ας πούμε με συνεργάτη μου ,τι οχετό θα είχαν εξαπολύσει τα ΜΜΕ για Συριζομαδουρους και άλωση των θεσμών κλπ κλπ;;;;

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που το κάνει προκλητικό και ανήθικο αυτό το γεγονός ! Δεν μπορουσε ο κυριος Χριστοπανος ως δικηγορος που είναι αυτές τις προτάσεις , «σχέδια» που περιγράφονται στο «έργο» να τα κάνει όντας μετακλητός συνεργατης σας παίρνοντας το μισθό του ως μετακλητός (που τον αυξήσατε κιόλας ως κυβέρνηση);

Δεν του έφτανε μάλλον ο μισθός και αποφασίσατε μαζί να κάνει αυτά που περιγράφονται με αμοιβή 3000 ευρώ το μήνα για 8 μήνες!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .

ΥΓ1 Έχουν πέσει με τα μούτρα στα λεφτά, αυτό είναι ένα από τα πολλά που γίνονται εκεί όπως διαπιστώσαμε, αλλά μου χτύπησε στο μάτι γι αυτό το βγάζω ξεχωριστά. ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Υγ2 Περιττό να πω πως πρέπει να ακυρώσετε την ανάθεση γιατί σίγουρα δεν είναι ηθικό, αλλά μάλλον είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΟ: Ξέρω πως οι δικηγόροι συνεργάτες, μετακλητοί κλπ μπορούν να ασκούν ελεύθερο επάγγελμα,αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ!!!!

η εικόνα προφίλ του Παυλος Πολακης, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ωκεανός και υπαίθριες δραστηριότητες   Παυλος Πολακης

Όπως είχα υποσχεθεί πριν λίγη ώρα έχουμε και λέμε:
Κύριε ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ ,υπουργέ Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Τον Οκτώβριο του 2019 προσλάβατε ως μετακλητό σας συνεργάτη το νομικό κύριο ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ για τη στελέχωση του Αυτοτελούς τμήματος επικοινωνίας του Υπουργείου σας,ΦΩΤΟ 1. (όπως είχατε κάθε δικαίωμα να κάνετε)
Στις 24/2/2020 κάνατε αποδεκτή την παραίτηση του από 2/02/2020 από τη θέση αυτή όπως φαίνεται στο έγγραφο που παραθέτω στη ΦΩΤΟ 1 .(Φυσικά ξανά, είχατε κάθε δικαίω

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο