Καρφιά Δούρου σε Κικίλια-Αντωνοπούλου ~ Κλείνει από τα μεσάνυχτα η Τουρκία τα σύνορά της με Ελλάδα και Βουλγαρία

Τα “πήρε” η Ρένα Δούρου με τη σύζυγο του Προέδρου του ΕΟΔΥ Π.Αρκουμανέα, η οποία μόλις προχθές έκανε retweet ανάρτηση χρήστη στο Twitter ο οποίος “αναζητούσε” ένα ζαιοκτόνο ιό που θα πλήττει αποκλειστικά “ζαίους”.

Με ένα αιχμηρό tweet απάντησε η Τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, αναφέρεται στη μισαλλοδοξία που χαρακτηρίζει τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία από τη μία σπεέρνουν μίσος στο δημ΄σιο λόγο τους και από την άλλη ζητούν συναίνεση.

Οι αναρτήσεις της Ρένας Δούρου:

“Σπείρατε μίσος για Πρέσπες, εθνικές τραγωδίες, δημοσιονομικές πολιτικές. Συνεχίζετε με τον ιό. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν κάποια γνωστή Συριζαία και με δημόσιο λόγο, είχε γράψει για ιό κατά νεοδημοκρατών. Τώρα δίνουμε μαζί τη μάχη. Μετά το cocooning θα τα πούμε”.

“Ερώτηση προς κ. @Vkikilias κε υπουργέ Υγείας: Συμφωνείτε με τη συζυγο του προέδρου του ΕΟΔΥ σχετικά με τον ιό που πρέπει να πληξει μόνο τους… Συριζαίους; Ναι ή όχι; Καθαρές κουβέντες”.

Ρένα Δούρου@RenaDourou
Σπείρατε μίσος για Πρέσπες, εθνικές τραγωδίες, δημοσιονομικές πολιτικές. Συνεχίζετε με τον ιό. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν κάποια γνωστή Συριζαία και με δημόσιο λόγο, είχε γράψει για ιό κατά νεοδημοκρατών. Τώρα δίνουμε μαζί τη μάχη. Μετά το cocooning θα τα πούμε

Ρένα Δούρου@RenaDourou
Ερώτηση προς κ. @Vkikilias

κε υπουργέ Υγείας
Συμφωνείτε με τη συζυγο του προέδρου του ΕΟΔΥ σχετικά με τον ιό που πρέπει να πληξει μόνο τους… Συριζαίους;
Ναι ή όχι;
Καθαρές κουβέντες.

 

Κλείνει από τα μεσάνυχτα η Τουρκία τα σύνορά της με Ελλάδα και Βουλγαρία

Τουρκία κλείνει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τα σύνορά της με την Ελλάδα και την Βουλγαρία σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών.

Η γειτονική χώρα λαμβάνει έκτακτα μέτρα για να περιορίσει τα κρούσματα κορονοϊού.

Μάλιστα, την Τρίτη στη γειτονική χώρα σημειώθηκε και ο πρώτος θάνατος ασθενούς που είχε νοσήσει από τον ιό.

Σύμφωνα πάντως με πηγές των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, κλείνουν μόνο τα χερσαία σύνορα, ενώ έχουν σταματήσει και τα δρομολόγια από θαλάσσης. Συγκεκριμένα, δεν θα πραγματοποιείται είσοδος και έξοδος ταξιδιωτών από το Παζάρκουλε (Καστανιές) και τα Ύψαλα (Κήποι) ούτε και από τα σύνορα με την Βουλγαρία.

Ωστόσο, θα επιτρέπεται η μεταφορά ιατρικών και εμπορικών αγαθών με οχήματα.