Ιταλικά ΜΜΕ για Τσιμίκα: «Η Ίντερ κοιτάζει σοβαρά τον νέο Γεωργάτο»! * Ολυμπιακός προς στον κόσμο του: «Μείνετε σπίτι, παραμείνετε υγιείς» * ΕΠΟ: Ενημερώθηκε από την UEFA για παράταση και στην αδειοδότηση για την Ευρώπη

Ιταλικά ΜΜΕ για Τσιμίκα: «Η Ίντερ κοιτάζει σοβαρά τον νέο Γεωργάτο»!

Αποθεωτικά σχόλια από τον ιταλικό Τύπο για τον Κώστα Τσιμίκα με αφορμή το φερόμενο ενδιαφέρον και της Ίντερ, που μπαίνει στην… μάχη για την απόκτησή του μετά τη Νάπολι.

«Η Ίντερ κοιτάζει σοβαρά τον νέο Γεωργάτο, τον Κώστα Τσιμίκα», γράφουν οι Ιταλοί για το ενδιαφέρον της Ίντερ. Και αυτό διότι ο Γρηγόρης Γεωργάτος είχε φορέσει την φανέλα της ιταλικής ομάδας, έχοντας κάνει εκεί πολύ καλές εμφανίσεις.

 

Ολυμπιακός προς στον κόσμο του: «Μείνετε σπίτι, παραμείνετε υγιείς»

Ολυμπιακός προς στον κόσμο του: «Μείνετε σπίτι, παραμείνετε υγιείς» (pic)

Ο Ολυμπιακός ανέβασε στο Instagram του ποστάρισμα για τον κόσμο του ή αλλιώς τον 12ο παίκτη του, ο οποίος πάντα και παντού στηρίζει την ομάδα.

ΕΠΟ: Ενημερώθηκε από την UEFA για παράταση και στην αδειοδότηση για την Ευρώπη

ΕΠΟ: Ενημερώθηκε από την UEFA για παράταση και στην αδειοδότηση για την Ευρώπη

Με απόφαση της UEFA – που ενημέρωσε το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ και εκείνο τις ομάδες – η προθεσμία των ΠΑΕ που θα παίξουν στην Ευρώπη θα λήξει στις 30 Απριλίου αντί για τις 31 Μαρτίου.

Οι οφειλές που υπάρχουν λοιπόν, θα πρέπει να διευθετηθούν μέχρι τις 30 Απριλίου, όπως ενημέρωσε τις ομάδες ο υπεύθυνος του τμήματος αδειοδότησης Γιώργος Δημητρίου. Όπως έκανε γνωστό ο Δημητρίου κατόπιν ενεργειών και αλληλογραφίας της Διεύθυνσης Αδειοδότησης με την UEFA, η αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ ενημερώθηκε για την χορήγηση παράτασης της ημερομηνίας διευθέτησης πάσης φύσεως οφειλών (31 Μαρτίου 2020) έως την 30η Απριλίου 2020 για την λήψη άδειας συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 2020-21 (UEFA License).