Θα ξαναγυρίσει και θα τρέμει η… γη!!!

«Μιχάλη αφού σε στηρίζουν πετρελαιάδες, περίμενε. Μπορεί να σου αφαίρεσαν προσωρινά τη μάνικα αλλά δεν μπορούν να σου στερήσουν τις αρετές του επιτελικού τίποτα που εκπροσωπείς»

Εμείς που νομίζαμε ότι είχαμε να κάνουμε με έναν υπουργό της συμφοράς, μάλλον δεν ακούγαμε τα επίσημα χείλη της ναυαρχίδας της δεξιάς ενημέρωσης, της “σοβαρής” Καθημερινής. Η αποκαθήλωση του “κεντροαριστερού” Χρυσοχοΐδη του “νόμου και της ακροδεξιάς τάξεως” σήκωσε μεγάλο θρήνο. Τέτοιας λογής αποκοτιά μαθαίνοντας τα πρωτοκλασάτα “κλαρίνα” της εφημερίδας σφόδρα ταράχτηκαν και αντέδρασαν με δημοσιεύματα copy-paste. Τόσο στο πρωτοσέλιδο όσο και στο οπισθόφυλλο της επομένης του ανασχηματισμού-παρωδία, οι Παπαδόπουλος και Θεοδωρόπουλος σε άρθρα τους με τίτλους “Ευθύνες και αδικίες” και “Γιατί ο Χρυσοχοΐδης;”, εκθειάζουν τις αρετές του “εκλειπόντος” διαμαρτυρόμενοι για την “αδικία” της αποπομπής. Γράφουν ηρωικά και πένθιμα για τον χαμένο ανθυπολοχαγό του ΠΡΟ-ΠΟ:

“Έδιωξε τους αναρχοαυτόνομους και τους μπαχαλάκηδες από τα Εξάρχεια”, “πέτυχε να αποκρούσει χιλιάδες μεταναστών στον Έβρο¨, “έδωσε μάχη για πανεπιστήμια χωρίς “προστασία” από τους γνωστούς-άγνωστους της μεταπολίτευσης”, “μείωσε την εγκληματικότητα στους δρόμους”, και άλλα γλαφυρά και… δύσπεπτα.

Αλλά το καλύτερο το αφήνουν για το τέλος: “Και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για να διορθωθεί η κατάφωρη αδικία που υπέστη ο Χρυσοχοΐδης”

Διότι σου λέει, όπως επέστρεψε ο Θεοδωρικάκος κατόπιν πιέσεως γνωστού πετρελαϊκού κολοσσού (βλέπε Β. Βαρδινογιάννη σύμφωνα με το Liberal), γιατί να μην αναστήσουν εκ νεκρών τον άρτι “αδίκως” καρατομηθέντα Χρυσοχοΐδη τον οποίον προμοτάρει ο έτερος κολοσσός του Λάτση;
Ο Χρυσοχοΐδης δήλωσε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ: «Φεύγω από το υπουργείο, όχι από το δημόσιο βίο». Τί εννοούσε ο ποιητής; Ότι έχει τη διαβεβαίωση του Κυριάκου ότι θα επιστρέψει στον επόμενο ανασχηματισμό μόλις κατακάτσει η οργή για τα 1.300.000 καμένα στρέμματα; Ότι θα είναι υποψήφιος ΝΔ στις επόμενες εκλογές;

Να το εκλάβουμε ως απειλή, ότι θα ξαναγυρίσει και θα τρέμει η …γη, παρέα με τους Άδωνι, Βορίδη και Πλεύρη;

Είναι μήπως δήλωση ότι κατέχει “εγγυητική επιστολή” των κομπραδόρων και ραντιέρηδων (πολύ μας αρέσει αυτή η πολιτική ορολογία);

Ο πατήρ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βάδισε επάξια το δρόμο της υποτέλειας και της διαπλοκής που περπάτησαν οι ηγέτες της μετεμφυλιακής Δεξιάς. Πιστός στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της παρασιτικής, μεταπρατικής αστικής τάξης, των ατζέντηδων ξένων συμφερόντων (κομπραδόρων) και τοκογλύφων-μαυραγοριτών (ραντιέρηδων), υπό τη σκέπη της δυναστείας των Γλύξμπουργκ.

Ο υιός Μητσοτάκης – και λόγω μειωμένης ευφυΐας – δε θα μπορούσε να ξεκόψει από την πεπατημένη της οικογένειας. Άρα, Μιχάλη αφού σε στηρίζουν πετρελαιάδες, περίμενε. Μπορεί να σου αφαίρεσαν προσωρινά τη μάνικα αλλά δεν μπορούν να σου στερήσουν τις αρετές του επιτελικού τίποτα που εκπροσωπείς. Όπως ακριβώς εκείνος που σε επέλεξε.

Άλλωστε στο αναπαλαιωμένο καφενείο “η ακροδεξιά Ελλάς” του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτός από τηλε-βιβλιοπώλες, χουντικούς, ξενοφοβικούς και ρατσιστές οι οποίοι εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού, ευδοκιμούν και οπορτουνιστές αναλώσιμοι “κεντροαριστεροί” που εκπαιδεύονται για …καφετζήδες!!!

ΥΓ: Για τον Μίκη“Εδώ σωπαίνουν τα πουλιά, σωπαίνουν κι οι καμπάνες, σωπαίνει κι ο πικρός Ρωμιός μαζί με τους νεκρούς του.

                                  Και απά στην πέτρα της σιωπής τα νύχια του ακονίζει μονάχος κι αβοήθητος της λευτεριάς ταμένος”.

Μαθηματικός