Η Νατάσσα Μποφίλιου θα τραγουδήσει ζωντανά στο ΚΠΙΣΝ

Χαλκηδόνιο Ωδείο - Ένα πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο - Ειδήσεις ...

Με τη Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζεται το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21.00 η νέα διαδικτυακή σειρά συναυλιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) #snfccAtHome: music. Μαζί της στο πιάνο ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης που είναι υπεύθυνος και για την ενορχήστρωση και στο τσέλο ο Άρης Ζέρβας.

Με τη συνοδεία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και του Άρη Ζέρβα στο τσέλο η Μποφίλιου παρουσιάζει μια απρόβλεπτη μουσική παράσταση με επιλεγμένα κομμάτια της δισκογραφίας της με τη χαρακτηριστική εναλλαγή συναισθημάτων που αποτελεί σήμα κατατεθέν των εμφανίσεών της.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. 

Η σειρά #snfccAtHome: music, στην οποία αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν συναυλίες σε ζωντανή αναμετάδοση από χώρους του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έχει φιλοξενήσει μέχρι τώρα συναυλίες της Δήμητρας Γαλάνη, του Δημήτρη Καμαρωτού, του Σταύρου Λάντσια και του Theodore.   

Συντελεστές Ερμηνεία: Νατάσσα Μποφίλιου

Πιάνο-ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος Τσέλο: Άρης Ζέρβας

Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/bofiliou, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC το Σάββατο 23/05 στις 21.00.