Η ΕΠΟ σκέφτεται το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών! * Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό * Τεράστια η προσφορά του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό. Τον κατάντησε να τον λυπούνται και οι αντίπαλοί του

ΕΠΟ

Η ΕΠΟ είχε μεταφέρει προς τους παράγοντες της Super League 2 το να βρουν έναν τρόπο να τελειώσουν το πρωτάθλημά τους έστω και με μονά ματς για να γίνει το μπαράζ SL1 με SL2. Όμως από την στιγμή που η Λίγκα ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει οριστική διακοπή το επόμενο βήμα είναι η αναδιάρθρωση.

Όχι όμως μία αναδιάρθρωση με τους όρους της Super League 2 που ήθελε 18 ομάδες στην SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL.

Στην ΕΠΟ θεωρούν ανέφικτα τα όσα ζητάει η SL2, όμως από την άλλη η εκτίμηση είναι πως θα προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση, αλλά με δεδομένα ισορροπίας μεταξύ των κατηγοριών. Μία απόφαση που βέβαια θα πρέπει να ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στους παίκτες του δεν γινόταν να μην τους απονείμει τα εύσημα για τη νίκη που πέτυχαν.

Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Μπράβο σε όλους σας. Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη με καλό ποδόσφαιρο και ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Δείξαμε πως ήμασταν οι κυρίαρχοι του ματς. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Να συνεχίσουμε έτσι. Με αυτή τη νοοτροπία και την εικόνα και με τον ΠΑΟΚ και με τους επόμενους αντιπάλους. Θέλουμε και νίκες και καλό ποδόσφαιρο».

 

Τεράστια η προσφορά του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό – Τον κατάντησε να τον λυπούνται και οι αντίπαλοί του

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Τεράστια η προσφορά του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό - Τον κατάντησε να τον λυπούνται και οι αντίπαλοί του

Ενοχλήθηκε, λέει, ο Αλαφούζος για τις δηλώσεις του Δώνη μετά το τέλος του δήθεν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι και την χειραψία του Ελληνα τεχνικού με τον Μαρινάκη σχολίασαν κάποιοι στο Τριφύλλι και τα παπαγαλάκια διέδιδαν ότι ο Δώνης τελειώνει πριν την ώρα του.

Δεν έχει ιερό και όσιο ο Αλαφούζος. Φέρθηκε όπως φέρθηκε στον προπονητή της ομάδας, τώρα του ζητάει και τα ρέστα γιατί είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο Δώνης είναι Παναθηναϊκός και ξέρει πολύ καλά τη ψυχολογία του κόσμου μετά από ένα 3-0 στο ρελαντί.

Αυτά που είπε του βγήκαν από μέσα του. Δεν τα είχε κάνει προπόνηση.

Και μεταξύ μας ό,τι είπε ήταν ολόσωστο. Αυτός που γκρέμισε τον Παναθηναϊκό είναι ο Αλαφούζος ο οποίος γνώριζε ότι πολλά συμβόλαια λήγουν 30 Ιουνίου και δεν έκανε τίποτα για  παράταση ενός μήνα.

Όπως και για τόσους άλλους παίκτες που ήταν να φύγουν η, φεύγουν. Είχε τόσο καιρό να ασχοληθεί μέσα στην καραντίνα και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πώς θα καθαρίσει τον προπονητή. Κι άφησε την ομάδα στο έλεος του Θεού.

Τι φταίει ο Δώνης όταν δεν έχει παίκτες να χρησιμοποιήσει στο… ντέρμπι; Η, κι αυτούς που έχει είναι στην έξοδο και οι υπόλοιποι έχουν ψυχολογία στο μηδέν;

Και πάλι καλά που ο Ελληνας τεχνικός στέκεται στο ύψος του. Διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός ούτε καν θα συμπλήρωνε ομάδα για να κατέβει στους αγώνες. Με τους πιτσιρικάδες θα εμφανιζόταν για να μην μηδενιστεί.

Για τέτοια διάλυση μιλάμε. Οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται για τον Δώνη κι είναι ξενερωμένοι με όλο αυτό που βιώνουν.

Δυστυχώς, ο Αλαφούζος έχει καταντήσει τον Παναθηναϊκό να τον λυπούνται και οι αντίπαλοί του. Ο,τι το χειρότερο για μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*