Η αντίθεση του Ρότσιλντ για τον Ερημίτη. Ο προσβλητικός χαρακτηρισμός για τον Πρωθυπουργό – ΚΙΝΑΛ: Η δίωξη στην Τουλουπάκη επιβεβαιώνει τη θέση μας περί σκευωρίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο γνωστός τραπεζίτης Νατ Ρότσιλντ δημοσιοποίησε την αντίθεσή του για το πρότζεκτ του Ερημίτη στην Κέρκυρα και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Mε όχι κομψό τρόπο ο γνωστός τραπεζίτης Νατ Ρότσιλντ εξέφρασε την αντίθεσή του στο πρότζεκτ που ετοιμάζεται στον Ερημίτη της Κέρκυρας αλλά και για τη στήριξη σ’ αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε tweet, που έχει “καρφιτσωμένο” στη σελίδα του ο Ρότσιλντ χαρακτηρίζει “ανόητο” τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη στήριξή του και τονίζει ότι το εν λόγω πρότζεκτ είναι η “απόλυτη περιβαλλοντική καταστροφή”.

Σε κοντινή περιοχή στο νησί ο Ρότσιλντ διαθέτει μεγάλη έκταση και φαίνεται ότι έχει προσωπικό ενδιαφέρον για τις εξελίξεις.

ΚΙΝΑΛ: Η δίωξη στην Τουλουπάκη επιβεβαιώνει τη θέση μας περί σκευωρίας

ΚΙΝΑΛ: Η δίωξη στην Τουλουπάκη επιβεβαιώνει τη θέση μας περί σκευωρίας

Το ΚΙΝΑΛ σχολίασε την είδηση για τη δίωξη κατά της Ελένης Τουλουπάκη και δήλωσε ότι η θέση του περί σκευωρίας επιβεβαιώνεται απόλυτα.

«Η εισαγγελική δίωξη κατά της κ. Τουλουπάκη για σειρά αδικημάτων μεταξύ των οποίων και το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, επιβεβαιώνει απόλυτα τις θέσεις μας για την πολιτική σκευωρία και τους αυτουργούς της», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιο του γραφείου Τύπου.

Προσθέτει ότι «μετά την εξέλιξη αυτή είναι σαφές πως η κ. Τουλουπάκη δεν έχει την αξιοπιστία που επιβάλλουν τα καθήκοντά της». Καλεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη με τα θεσμικά της όργανα, να αντιμετωπίσει το μείζον πρόβλημα που δημιουργείται και να αποκαταστήσει το κύρος της.