Ηλιόπουλος: Λίγο πριν την απόφαση για την Χ.Α. ο κ. Πέτσας επαναφέρει την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων – Κατρούγκαλος για Bαρώσια: Χρειάζεται ηχηρή…

«Μικροπολιτικό άγχος» χρεώνει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Αφορμή οι δηλώσεις του κ. Πέτσα όπου μόλις μερικές ώρες πριν την απόφαση για την «εγκληματική δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής (…) επιλέγει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ επαναφέροντας την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων».

Σημειώνει μάλιστα πως αυτό «λειτουργεί μόνον υπέρ των υπόδικων νεοναζί».

Και συμπληρώνει:

«Δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Όλες αυτές τις ημέρες εργαζόμαστε έτσι ώστε αύριο το αίτημα για δημοκρατία να πλημμυρiσει τους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα. Σε αυτή τη κινητοποίηση καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη.»

Η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου: 

«Λίγες ώρες πριν την ιστορική απόφαση για την εγκληματική δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ο κ. Πέτσας εμφανίζεται να έχει ένα ιδιαίτερο μικροπολιτικό άγχος. Επιλέγει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ επαναφέροντας την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, που λειτουργεί μόνο υπέρ των υπόδικων νεοναζί.

Δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Όλες αυτές τις ημέρες εργαζόμαστε έτσι ώστε αύριο το αίτημα για δημοκρατία να πλημμυρiσει τους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα. Σε αυτή τη κινητοποίηση καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη.

Για τα υπόλοιπα ο κ. Πέτσας και η ΝΔ να είναι σίγουροι ότι θα έχουμε το χρόνο να τα συζητήσουμε. Να είναι σίγουροι επίσης ότι αυτή τη συζήτηση δεν θα την αποφύγουν.»

Νάσος Ηλιόπουλος

Λίγες ώρες πριν την ιστορική απόφαση για την εγκληματική δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής ο κ. Πέτσας εμφανίζεται να έχει ένα ιδιαίτερο μικροπολιτικό άγχος. Επιλέγει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ επαναφέροντας την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, που λειτουργεί μόνο υπέρ των υπόδικων νεοναζί.

Δε θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Όλες αυτές τις ημέρες εργαζόμαστε έτσι ώστε αύριο το αίτημα για δημοκρατία να πλημμυρίσει τους δρόμους σε ολόκληρη τη χώρα. Σε αυτή τη κινητοποίηση καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη.

Για τα υπόλοιπα ο κ. Πέτσας και η ΝΔ να είναι σίγουροι ότι θα έχουμε το χρόνο να τα συζητήσουμε. Να είναι σίγουροι επίσης ότι αυτή τη συζήτηση δε θα την αποφύγουν.

Κατρούγκαλος για Bαρώσια: Χρειάζεται ηχηρή απάντηση στους τουρκικούς τυχοδιωκτισμούς

Απαιτείται δυναμική αντίδραση της ελληνικής και διεθνούς διπλωματίας απέναντι στους τουρκικούς τυχοδιωκτισμούς στα Βαρώσια ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ δια του αρμόδιου τομεάρχη του , Γιώργου Κατρούγκαλου.

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Κατρουγκαλος αναφέρει:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*