Επιτελικές “πιρουέτες” για να μείνει ο Λούλης στο υπ. Τουρισμού! Τώρα τον έκαναν σύμβουλο… – Επίθεση Σταμάτη Μαλέλη στον Σημίτη: “Όλα καλά;…”

Ο Κωνσταντίνος Λούλης διορίστηκε στη θέση συμβούλου, γιατί απέκτησε εμπειρία από την προηγούμενη θέση του ως γενικός γραμματέας την οποία κατείχε παρανόμως καθώς δεν είχε τα τυπικά προσόντα.

Αυτή την απίστευτη απάντηση έδωσε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης στο αίτημα κατάθεσης εγγράφων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρας Αυγέρη.

Από την οποία θέση γραμματέα, βεβαίως, είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση ο Κ. Λούλης επειδή δεν είχε τα τυπικά προσόντα.

«Δηλαδή, χωρίς να έχει τα τυπικά προσόντα ενός γενικού γραμματέα, τον διόρισαν παράνομα γενικό γραμματέα στο υπουργείο Τουρισμού για να αποκτήσει εμπειρία (αφού δεν είναι διακεκριμένος επιστήμονας), ώστε τελικά να τον κάνουν εμπειρογνώμονα και σύμβουλο υπουργού στο ίδιο υπουργείο.

Μέσα σ’ έναν χρόνο τον παραίτησαν από γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής, τον αναγόρευσαν ειδικό εμπειρογνώμονα για τα θέματα τουρισμού και με τις προκλητικές απαντήσεις τους εξακολουθούν να εμπαίζουν το Κοινοβούλιο και τους θεσμούς» τονίζει η Δώρα Αυγερή.

Γιατί άραγε ο Κ. Λούλης, άνθρωπος του πρωθυπουργού, πρέπει να παραμένει στο υπουργείο Τουρισμού, με κάθε λογής τέχνασμα, ο κόσμος να χαλάσει; Ως πότε θα συνεχίζεται το παραμύθι της κυβέρνησης Μητσοτάκη;

Το χρονικό των διορισμών
Ο Κωνσταντίνος Λούλης τον Ιούλιο του 2019 πρώτα προσλήφθηκε ως Γ. Γ. Τουρισμού, έναν χρόνο μετά (11.8.2020) αποπέμφθηκε από τη θέση αυτή και λίγους μήνες αργότερα (25.9.2020) έγινε Ειδικός Εμπειρογνώμονας στο γραφείο του Υπουργού Τουρισμού.

Με την υπ’ αριθμ. 14594/31.07.2019 (ΦΕΚ 511/ ΥΟΔΔ/02.08.2019) κοινή απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργού Τουρισμού ο Κ. Λούλης διορίστηκε στη θέση του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης.

Με την υπ’ αριθμόν 12845/11.08.2020 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Τουρισμού, έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Λούλη από την θέση του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού.

Με την υπ. αριθμόν 15120/25.9.2020 απόφαση του Υπουργού Τουρισμού πραγματοποιήθηκε η «Πρόσληψη του Λούλη Κωνσταντίνου ως άμισθου μετακλητού ειδικού συμβούλου στο Ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Τουρισμού».

 

Επίθεση Σταμάτη Μαλέλη στον Σημίτη: “Όλα καλά;…”

Με ένα ιδιαίτερα ειρωνικό σχόλιο επιτέθηκε ο Διευθυντής του Mega Σταμάτης Μαλέλης στον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Κώστα Σημίτη που “επιστρατεύτηκε” ως εφεδρεία προς διάσωση του Μητσοτάκη … το Σαββατοκύριακο με άρθρο στα ΝΕΑ!

“Συγνώμη για την κριτική κ Σημίτη. Όλα καλά. Και οι ΜΕΘ και τα νοσοκομεία και οι γιατροί και τα λεωφορεία και η τηλεκπαίδευση , όλα λειτουργούν τέλεια . Συγνώμη” αναφέρει με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο ο πρωην Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ και γνωστό στέλεχος της κεντροαριστεράς.