Επίσκεψη Τσίπρα στο Αλεξάνδρα: «Μια άλλη κυβέρνηση τη φετινή χρονιά για να στηρίξει το ΕΣΥ»

Αλέξης Τσίπρας για εικόνες αστυνομικής βίας: Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο - Newsbomb - Ειδησεις

«Προσδοκούμε να υπάρξει η δυνατότητα η πολιτεία φέτος, με μια άλλη κυβέρνηση όμως -γιατί αυτή έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει αυτή την πρόθεση- να στηρίξει το ΕΣΥ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μήνυμα αλληλεγγύης προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» επισκέφτηκε, αφήνοντας αιχμές και κατά της κυβέρνησης.

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, θέλησε να βρεθεί στο πλευρό των εργαζομένων που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, σημειώνοντας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό: «Καλή δύναμη, καλή χρονιά, να είστε γεροί και να αντέχετε γιατί σας έχουμε ανάγκη».

«Εγώ απλά ήθελα να βρεθώ δίπλα σας αυτή τη μέρα που οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στην οικογενειακή θαλπωρή, τις γιορτινές μέρες, αλλά εσείς είστε εδώ στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως και χιλιάδες συνάδελφοι σας σε όλη την Ελλάδα, δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη της ζωής» ανέφερε ο ίδιος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Και συνέχισε ότι «και η φετινή χρονιά, οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι μήνες και στηριζόμαστε πάνω σας», ενώ εξέφρασε την ελπίδα «αυτή να είναι και μια χρονιά που θα ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες σας».

«Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε»,είπε, «και προσδοκούμε να υπάρξει η δυνατότητα η πολιτεία φέτος, με μια άλλη κυβέρνηση όμως -γιατί αυτή έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει αυτή την πρόθεση- να στηρίξει το ΕΣΥ, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς, τους υγειονομικούς».

«Χρειάζεται ένα άλλο μισθολόγιο για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά και προσλήψεις» επεσήμανε ο κ. Τσίπρας,

«Αλληλεγγύη και ενότητα, να είστε γεροί και δυνατοί να δίνετε αυτή τη μάχη» ευχήθηκε στο προσωπικό του νοσοκομείου ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.