Επίσημη επίσκεψη Αναστασιάδη στο Παρίσι: Επαφές με Μακρόν – «Καμπανάκι» Λευκωσίας προς Κύπριους: Προσοχή στα fake news!

Επίσημη επίσκεψη Αναστασιάδη στο Παρίσι: Επαφές με Μακρόν

Στο Παρίσι μεταβαίνει την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, όπου θα έχει συνάντηση με το Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, τη συνάντηση των δύο Προέδρων θα απασχολήσουν οι διμερείς σχέσεις, η συνεργασία στους τομείς της Ενέργειας και της Άμυνας, οι τουρκικές προκλητικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και θέματα που άπτονται των προτεραιοτήτων της ατζέντας της ΕΕ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά τη συνάντηση, η οποία ξεκίνησε στις 11:30 (ώρα Κύπρου), οι δύο Πρόεδροι είχαν προγραμματίσει να προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

 

«Καμπανάκι» Λευκωσίας προς Κύπριους: Προσοχή στα fake news!

 fake news

Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί για fake news τους Κύπριους πολίτες εν μέσω της έντασης με την Τουρκία εξέδωσε την Τετάρτη η Γενική Διοίκηση Πολιτικής Άμυνας Κύπρου.

Η ανακοίνωση της Λευκωσίας…

«Προσοχή στα fake news»

»Ως Πολιτική Άμυνα εφιστούμε την προσοχή του κοινού στα ακόλουθα: Η ένταση που δημιουργεί η Τουρκία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, είναι δυνατόν να προσελκύσει αναληθείς διαδόσεις και δημοσιεύσεις. Δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να μην είναι απλώς ανεύθυνες αλλά εμβόλιμες.

»ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Υπάρχει πιθανότητα για fake news αυτές τις μέρες. Μην διαδώσετε οτιδήποτε προτού επιβεβαιωθεί. Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι δύναμη στα χέρια μας, φτάνει να χρησιμοποιούνται με σύνεση».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*