Εντελώς τυχαία ο Κυριάκος πήγε για ποδηλατάδα το Σάββατο στο Τατόι και…

Να ξεσκάσει από το βαρύ του 5ήμερο πρόγραμμα θέλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μετά την επίσκεψη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και τη βόλτα ως ινφλουένσερ με το Tesla αποφάσισε να ρίξει και μία βόλτα με το ποδήλατό του στο Τατόι, συνοδεία της φρουράς του βεβαίως βεβαίως.

Εκεί λέει το ρεπορτάζ του Νίκου Νικολετάκη στο ereportaz.gr, έπεσε πάνω στην γαμήλια φωτογράφηση ζευγαριού, με τη νύφη να του φωνάζει όταν κατάλαβε ότι είναι ο πρωθυπουργός μας “σε θέλω για φωτογραφία”.

Μπορεί πιο πριν να είχε πει και εκείνη “τι γκόμενος είσαι εσύ;” όπως η νεαρή μητέρα σε εκείνο το αλήστου μνήμης σκηνικό στην Κυψέλη, εξίσου αυθόρμητο και χαλαρό όπως και το τωρινό αλλα δυστυχώς στο βίντεο δεν καταγράφτηκε κάτι τέτοιο.

Έχει καταγραφεί αντίθετα η απάντηση του Κυριάκου “θέλετε να είμαι στη γαμήλια;” και ότι στη φωτογραφία “με το ποδήλατο θα ‘μαι“, όπως και η ευχή του “με το καλό” στο ζευγάρι που βέβαια ήδη έχει παντρευτεί, οπότε ψιλοάκυρη η ευχή αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά, οι προθέσεις μετράνε.

Πήγε λοιπόν ο πρωθυπουργός μας – που εργάζεται επί πέντε ημέρες την εβδομάδα εντατικά, όπως έχει αποκαλύψει ο Νίκος ο Ρωμανός, και το ΣΚ ξεκουράζεται – και στήθηκε δίπλα στο ζευγάρι φορώντας τα αθλητικά του και με το ποδήλατο παραμάσχαλα, φωτογραφήθηκε και τους αποχαιρέτισε με την ατάκα  “θα έχετε ένα παράξενο ενθύμιο από εδώ”.

Να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κοπέλα είναι κόρη γνωστού στελέχους της ΝΔ από τη Νίκαια, επιβεβαιώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ασχέτως από τις κακόβουλες φήμες σχετικά με την τύχη που προκαλεί η παρουσία του, έχει τη συνήθεια να πέφτει αυθόρμητα πάνω σε συγγενείς στελεχών της ΝΔ ή σε στελέχη της ΝΔ, όπως εκείνη η άλλη “τυχαία” φωτογράφηση με κοπέλα στην Νέα Σμύρνη που αποδείχτηκε ότι είναι κουμπάρα του Κωστή Χατζηδάκη και (πρώην πλέον) πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κυριάκος απόλαυσε την ποδηλατάδα του ενώ μην ανησυχείτε, και σήμερα Κυριακή ξεκουράστηκε ο Μωυσής της καρδιάς μας, κάνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σύντομο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό στην Κύθνο για μπάνιο, ένεκα που το Μαράθι πέφτει λίγο μακριά.