Ελίζα Βόζενμπεργκ: Κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι “εκθέτει” τη χώρα στην ΕΕ ρωτώντας για… – Βούλτεψη: Να ησυχάσουνε λίγο, να κάνουν αναστολή αντιπολίτευσης! (vid)

Επική ανάρτηση ευρωβουλευτή ΝΔ: Κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι “εκθέτει” τη χώρα στην ΕΕ ρωτώντας για τα 32 εκ. για τουριστική καμπάνια, τα 20 εκ. στα ΜΜΕ, τα μυστικά κονδύλια στο υπ. Μετανάστευσης και τα στατιστικά Βρούτση!

Καλεσμένη στην εκπομπή του Action24 βρέθηκε η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ομολογούμε ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς δήλωσε on camera, πάντως στο προφίλ της στο twitter έκανε ένα απολαυστικό tweet, όπου μάλλον και η ίδια δεν κατάλαβε τι έγραψε!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Είναι λυπηρό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση στην ΚΒ στην ΕΕ εκθέτοντας τη χώρα με σειρά ερωτήσεων για τα μυστικά κονδύλια του Υπ.Μετανάστευσης,την καμπάνια του @MarketingGr, τις επιχορηγήσεις σε ΜΜΕ κ τα στατιστικά για την ανεργία του @VroutsisGiannis!”

Ομολογεί δηλαδή η κ.Βόζενμπεργκ ότι θα προτιμούσε τα θέματα αυτά να μην βγαίνουν εκτός συνόρων και να γίνεται η χώρα ρεζίλι στις άλλες ευρωπαϊκές αλλά να υπομένουμε όλοι αγόγγυστα το “μασούλημα” του δημοσίου χρήματος, όπως κάνουν εξάλλου πολλοί που ακολουθούν το δόγμα “όταν τρώμε, δεν μιλάμε”…

Ίσως αν καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό που έγραψε να διαγράψει την ανάρτησή της, τα φωτογραφικά “πειστήρια” όμως μένουν….

 

Το όνειρο της ΝΔ περιέγραψε με δύο κουβέντες η Βούλτεψη: Να ησυχάσουνε λίγο, να κάνουν αναστολή αντιπολίτευσης! (vid)

Από καρδιάς μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Δ.Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, έχοντας απέναντί της τον Γ.Βαρεμένο από το ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλο τον κόσμο άρα και για την Ελλάδα. Ε, ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνει μία αντιπολίτευση πρέπει κάπως να ανασυγκροτηθεί και να δει να ασχοληθεί με πιο σοβαρά θέματα, λιγότερο ξερωγώ δευτερεύοντα” είπε η Σοφία Βούλτεψη.

“Δεν είναι σοβαρό θέμα η οικονομική καταστροφή;” τη ρώτησε η M.Αναστασοπούλου για να απαντήσει η βουλευτής της ΝΔ “μα η οικονομική καταστροφή δεν είναι για την Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, αναφέρει χαρακτηριστικά “Θέλω να πω κάτι γενικότερο γιατί με το ΣΥΡΙΖΑ δεν βγάζεις άκρη, θελω να πω ότι αυτή τη στιγμή….“, “αξιωματική αντιπολίτευση είναι” της θυμίζει η Μ.Αναστασοπούλου, “δεν βγάζεις άκρη τώρα, αξιωματική-ξεαξιωματική δεν βγάζεις άκρη” ανταπαντά η Βούλτεψη και σιγοντάρει και ο Δ.Οικονόμου “δεν βγάζεις άκρη σου λέει ρε παιδί μου γενικότερα”.

Συνεχίζει η Σ.Βούλτεψη “να ησυχάσουνε λίγο, να κάνουνε αναστολή αντιπολίτευσης, και μετά μέσα στην κρίση βγαίνεις με τους εθελοντές σου έξω, βοηθάς και παίρνεις ένα κομμάτι της επιτυχίας“(;;;;).