Εδώ γελάνε! Τραγελαφική απάντηση Μαξίμου στην “Αυγή” – Κοτζιάς: Η Κεραμέως πρέπει να απομακρυνθεί, δεν αγαπά τους νέους, ούτε την πατρίδα αλλά τα ιδιωτικά συμφέροντ

Τα «ιερά» τριήμερα του Κυριάκου Μητσοτάκη

 Χαρακτηρίζει “περιοδείες του πρωθυπουργού” τα τριήμερα Μητσοτάκη σε Τήνο, Costa Navarino και Κρήτη 

“Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, βέβαια, ότι εδώ και δύο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κυβερνητικών καθηκόντων. Καθημερινά, και σε όλα τα μέτωπα, μέσα και έξω από τη χώρα“.

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του Μαξίμου που προσφέρει άφθονο γέλιο καθώς προσπαθεί να απαντήσει στο δημοσίευμα της Αυγής για τα τριήμερα-“ανάπαυλες” του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή και το τελευταίο του ταξίδι στις ΗΠΑ για να “εγκαταστήσει” την κόρη του για σπουδές. Και όλα αυτά σε μία τραγική ημέρα για χιλιάδες οικογένειεςαφού οι ρυθμίσεις Μητσοτάκη-Κεραμέως “τσεκούρωσαν” πάνω από 40.000 παιδιά, αφήνοντάς τα εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στην ανακοίνωση, στην οποία όπως είναι αναμενόμενο επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ, το Μαξίμου κάνει λόγο για “δολοφονία χαρακτήρα” του πρωθυπουργού και επιτίθεται στην “Αυγή” λέγοντας ότι “μιλάει για «13 ανάπαυλες του πρωθυπουργού», όταν είναι γνωστό ότι, με εξαίρεση ελάχιστες μέρες, έχει περάσει το καλοκαίρι στο γραφείο του με καθημερινή δραστηριότητα”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει τα εξής:

«Ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, επέλεξε να ενημερώνει δημοσίως τους πολίτες για το πρόγραμμά του. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, βέβαια, ότι εδώ και δύο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των κυβερνητικών καθηκόντων. Καθημερινά, και σε όλα τα μέτωπα, μέσα και έξω από τη χώρα.

Αποτελεί λοιπόν απροκάλυπτη χυδαιότητα όταν το κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει για «13 ανάπαυλες του πρωθυπουργού», όταν είναι γνωστό ότι, με εξαίρεση ελάχιστες μέρες, έχει περάσει το καλοκαίρι στο γραφείο του με καθημερινή δραστηριότητα όπως θα μπορούσαν να διαπιστώσουν οι συντάκτες του κομματικού δημοσιογραφικού «περιστρόφου» αν επισκέπτονταν την επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού (https://primeminister.gr).

Διαπράττει μάλιστα την αθλιότητα η «Αυγή» να χαρακτηρίζει «ανάπαυλες» τις περιοδείες του πρωθυπουργού σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως η Μεσσηνία, τα Γιάννενα, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τα εγκαίνια νοσοκομείου στη Χαλκίδα, την παρουσίαση προγράμματος ηλεκτροκίνησης στην Αστυπάλαια, ακόμη και την παρουσία του στο μνημόσυνο του πατέρα του στα Χανιά.

Η «δολοφονία χαρακτήρα» του πρωθυπουργού γνωρίζουμε ότι αποτελεί κεντρική επιλογή του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όχι μόνο αυτό. Οι επιθέσεις περιλαμβάνουν και τη σύζυγο ακόμη και τα παιδιά του .

Κι όλα αυτά επειδή στον ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να αντιπαρατεθούν πολιτικά μαζί του. Η αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης είναι ξεκάθαρη. Τη βλέπουν όλοι οι πολίτες.

Πληροφορούμε λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα όργανά του, ότι ο πρωθυπουργός και θα περιοδεύει για να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και να λύνει προβλήματα και θα περνάει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του με τον τρόπο που επιλέγει. Ο πολιτικός βούρκος, μπορεί να είναι επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται όμως να συμπαρασύρει σε αυτόν τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

 

“Ισοπεδώνει” Κεραμέως ο Κοτζιάς: Πρέπει να απομακρυνθεί, δεν αγαπά τους νέους, ούτε την πατρίδα αλλά τα ιδιωτικά συμφέροντα

Κοτζιάς: Ο Καμμένος είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση,  για να αγοράζει ξένους. Μόνο εγώ αντέδρασα | HuffPost Greece

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε ο Νίκος Κοτζιάς το “μακελειό” που έγινε με τις φετινές βάσεις και την ΕΒΕ, που άφησαν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πάνω από 40.000 μαθητές.

Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών τονίζει ότι “η Κεραμέως πρέπει να απομακρυνθεί“, χαρακτηρίζοντας “φορείς σκοταδισμού” όσους “δεν θέλουν μορφωμένη νεολαία, δεν θέλουν πολίτες με γνώσεις“, ενώ για την ανεκδιήγητη υπουργό Παιδείας τονίζει ότι “δεν αγαπά τους νέους, ούτε την πατρίδα, αλλά τα ιδιωτικά συμφέροντα“.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Όποιοι δεν θέλουν μορφωμένη νεολαία, δεν θέλουν πολίτες με γνώσεις, δεν θέλουν τους νέους να παλεύουν για καλύτερο αύριο είναι φορείς σκοταδισμού. Η Κεραμέως, το είπα ήδη πριν 20 μήνες, πρέπει να απομακρυνθεί. Δεν αγαπά τους νέους, ούτε την πατρίδα, αλλά τα ιδιωτικά συμφέροντα

Μάλιστα απαντώντας σε σχόλιο χρήστη, ο Νίκος Κοτζιάς υπογράμμισε ότι εκτός από τη Νίκη Κεραμέως πρέπει να φύγει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά “σήμερα είναι η μέρα της”:

Και για αυτόν είπα να φύγει. Ολοι τους να φύγουν. Σήμερα, όμως, είναι η μέρα της