Δύο φορές ψεύτης… Πέτρος Κατσάκος

Για την ώρα ο κ. Κουμουτσάκος δεν έχει διαγράψει το δεύτερο ψέμα του από το Twitter και δεν έχει επανέλθει με τρίτο, αλλά από έναν κατά συρροή ψεύτη όλα να τα περιμένει κανείς και σίγουρα δεν θα περιμένουμε να ακούσουμε τη λέξη συγγνώμη. Απεναντίας, περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να κινηθεί κατά του κ. Κουμουτσάκου

Τη Δευτέρα το απόγευμα ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος με ανάρτησή του στο Τwitter υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε μετατρέψει τον βιασμό ανηλίκων σε πλημμέλημα και η Ν.Δ., όταν έγινε το 2019 κυβέρνηση, τον έκανε και πάλι κακούργημα. Το ψέμα του βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν άντεξε για πολλή ώρα. Ήταν μάλιστα τόσες οι ηλεκτρονικές απαντήσεις που δέχθηκε στο Τwitter ο κ. Κουμουτσάκος και αποδείκνυαν το ακριβώς αντίθετο από τα λεγόμενά του, ώστε ο πρώην υπουργός αναγκάστηκε να διαγράψει το ψέμα του.

Μόνο που η συμπόρευση του κ. Κουμουτσάκου με την αλήθεια δεν κράτησε πολύ και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανήλθε στο Τwitter με ακόμα ένα ψέμα, υποστηρίζοντας αυτή τη φορά ότι «όφειλα να ανακαλέσω και να διορθώσω το ανακριβές tweet, το οποίο και διέγραψα. Η αλήθεια είναι ότι στο απεχθές έγκλημα του βιασμού μετά την αλλαγή του Ποιν. Κώδικα απ’ τη @neademokratia ο δράστης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και ισόβια.@syriza_gr καταψήφισε».

Με λίγα λόγια, ο πρώην υπουργός στην προσπάθεια να ανασκευάσει το αρχικό του ψέμα επανήλθε με ένα ακόμα πιο χονδροειδές ψέμα που, δυστυχώς γι’ αυτόν, έχει κοντά ποδάρια, καθώς όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής και συγκεκριμένα στη σελίδα 1794 που αφορά τη συνεδρίαση της 11ης Νοεμβρίου του 2021, το άρθρο 71 του Ν.4855/2021 (για τον βιασμό ανηλίκων) ψηφίστηκε ομόφωνα, δηλαδή και από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Για την ώρα ο κ. Κουμουτσάκος δεν έχει διαγράψει το δεύτερο ψέμα του από το Twitter και δεν έχει επανέλθει με τρίτο, αλλά από έναν κατά συρροή ψεύτη όλα να τα περιμένει κανείς και σίγουρα δεν θα περιμένουμε να ακούσουμε τη λέξη συγγνώμη. Απεναντίας, περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να κινηθεί κατά του κ. Κουμουτσάκου.

ΣΥΡΙΖΑΟΙ καταγγέλλουν τον αρχισυντάκτη της «Αυγής» για… νταραβέρι με τον  Δεξιό δήμαρχο | Lykavitos.gr