Δούρου: Όλοι οι μηχανισμοί εντός και εκτός αρμών κινητοποιούνται μην και επιστρέψει η Αριστερά στην εξουσία – Φάμελλος: “Έχει κατατεθεί η προκαταβολή των 300 εκατ. ευρώ που σηματοδοτεί την…

Το δικό της σχόλιο έκανε η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής και μέλοος της ΚΕ και της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, με αφορμή και το νέο “επεισόδιο” για δεύτερο συνεχόμενο Σ/Κ με απίθανα δημοσιεύματα που στόχο έχουν να πλήξουν τις Αρχές το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και στελεχών της και τα οποία σπευδει να υιοθετήσει αμέσως μετά η κυβέρνηση και κορυφαία στελέχη της ΝΔ. “Όλοι οι μηχανισμοί, εντός κι εκτός αρμών εξουσίας, κινητοποιούνται κατά των ‘ελαττωματικών’ ιδεών της Αριστεράς, μην & επιστρέψει στην εξουσία” τονίζει σε ανάρτησή της στο twitter η Τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ επισημαίνει πως είναι “το μόνο που απασχολεί το ‘ενάρετο’ Μαξίμου μαζί με την εξύμνηση του @PrimeministerGR”.

Η ανάρτηση της Ρένας Δούρου:

   Ρένα Δούρου
@RenaDourou
Το εμπεδώσαμε το “παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ” όπως&ότι όλοι οι μηχανισμοί, εντός κι εκτός αρμών εξουσίας, κινητοποιούνται κατά των ‘ελαττωματικών’ ιδεών της Αριστεράς, μην & επιστρέψει στην εξουσία: το μόνο που απασχολεί το ‘ενάρετο’ Μαξίμου μαζί με την εξύμνηση του

 

Σωκράτης Φάμελλος: “Έχει κατατεθεί η προκαταβολή των 300 εκατ. ευρώ που σηματοδοτεί την έναρξη του έργου ΕΛΛΗΝΙΚΟ;”

Επανήλθε με μια “φαρμακερή” προσθήκη με δεύτερη ανάρτησή του στα social media ο Τομεάρχης Ενέργειας και πρώην αν. Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή το νεο σημερινό επικοινωνιακό τηλεοπτικό κυβερνητικό σόου με την υποτιθέμενη έναρξη των εργασιών στην επένδυση στο Ελληνικό.

“Από πότε οι κατεδαφίσεις είναι επένδυση;; Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να κρύψει ότι εκτέθηκε τραγικά στο χρονοδιάγραμμα και δεν έχει γίνει μεταβίβαση των μετοχών της Ελληνικό ΑΕ, ενώ το ελληνικό δημόσιο δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ! “ έγραψε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να επανέλθει αργότερα με νέα προσθήκη:

“Επανάληψη λόγω της ημέρας με προσθήκη. Από πότε κατεδαφίσεις πέντε κτιρίων είναι επένδυση;;
Και μια ερώτηση : Έχει κατατεθεί η προκαταβολή των 300 εκατ. ευρώ που σηματοδοτεί την έναρξη του έργου ΕΛΛΗΝΙΚΟ;
Τελικά η μια εβδομάδα Μητσοτάκη μετά τις εκλογές διαρκεί πάνω από χρόνο…”