Δείτε LIVE τη συνέντευξη Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από το Βελλίδειο, στην Θεσσαλονίκη, στον απόηχο της χθεσινής ομιλίας του.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου:

Χθες, Σάββατο, σε μια προφανή προσπάθεια… χαϊδέματος στο κομμάτι του πληθυσμού που πλήττεται πολλαπλά από τις πολιτικές του, ο Κυρ. Μητσοτάκης προέβη παροχολογία από το βήμα της 85ης ΔΕΘ με την παροχή δωρεάν… data στους έφηβους που εμβολιάζονται, πρόσληψη με επιδότηση και των εργοδοτών για νέους κάτω των 30 ετών.

Εξήγγειλε επίσης επιμέρους μειώσεις σε φόρους, καθώς το κύμα ακρίβειας χτυπά ήδη τους πολίτες, ενώ περιορίστηκε σε μια δειλή αναφορά στην αύξηση των τιμών του ρεύματος.

«Η συντριπτική πλειοψηφία όσων εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκη δεν ελαφρύνουν νοικοκυριά, εργαζόμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι μόνοι που βγαίνουν ουσιαστικά κερδισμένοι είναι οι πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που είναι οι μόνες που έχουν κέρδη, για τις οποίες υποσχέθηκε περαιτέρω μείωση φορολογίας και φορολογική ελάφρυνση για συγκέντρωση κεφαλαίου», σχολίασε μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.