Γιώτα Γιάννα: Πέθανε σε ηλικία 95 ετών η τραγουδίστρια και δεξιοτέχνης της φυσαρμόνικας — Την Παρασκευή η κηδεία της. Ο “δικός της” τρόπος ανακοίνωσης

Γιώτα Γιάννα

Η Παναγιώτα Γιαννέλου, γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Γιώτα Γιάννα, τραγουδίστρια και δεξιοτέχνης της φυσαρμόνικας, πέθανε σε ηλικία 95 ετών.


Η Γιώτα Γιάννα διέγραψε μεγάλη πορεία στο ελληνικό τραγούδι ενώ συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.  Όπως με τους Σοφία Βέμπο, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολο Καλδάρα, Ρίτα Σακελλαρίου, Άννα Βίσση, Καίτη Γκρέϋ, Γιώτα Λύδια, Μπέμπα Μπλανς,   Μαρινέλλα,  Πουλόπουλο, Νταλάρα,  Δούκισσα,  Βοσκόπουλο.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης την έχει χαρακτηρίσει «Ελληνίδα Τζάνις Τζόπλιν».Ο τεράστιος Μάνος Χατζιδάκις, που την είχε δει στα Χρυσά Κλειδιά και αργότερα τον έβλεπε με την «κομπανία» του σε ένα ταβερνάκι στο Παγκράτι, την είχε αποκαλέσει «πασιονάρια της λαϊκής πίστας».

 

Γιώτα Γιάννα: Την Παρασκευή η κηδεία της – Ο “δικός της” τρόπος ανακοίνωσηςΓιώτα Γιάννα

Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίον ανακοινώθηκαν η μέρα και το μέρος της κηδείας της τραγουδίστριας Γιώτας Γιάννα. Μοιάζει σαν να γράφτηκε από την ίδια.

Με μια ιδιαίτερη ανακοίνωση έγιναν γνωστά η ημερομηνία και το μέρος που θα τελεστεί η κηδεία της Γιώτας Γιάννα, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (05/07), σε ηλικία 95 ετών.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση για την κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (07/07) στις 11:30 στην Καισαριανή, έγινε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, με μια ανάρτηση που μοιάζει να γράφτηκε από την ίδια.

“Αύριο φιλαράκια μου, 11:30 στην Καισαριανή θα με χαιρετήσετε, και εγώ θα σας δω από τη δική μου διάσταση” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην δημοσίευση, η οποία συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της.

Γιώτα Γιάννα: Η ιδιαίτερη ανακοίνωση της κηδείας