Για “πολιτική λαθροχειρία” κατηγορεί το Μητσοτάκη η Ρένα Δούρου: Για μικροκομματικά οφέλη οικειοποιείται το έργο της ανάπλασης του Αγ.Διονυσίου στον Πειραιά (vid)

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτο Δούρου

Μέσω ενός σύντομου βίντεο η τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ζωής» στην περιφέρεια έστειλε μήνυμα στους πολίτες για τα δρομολογημένα από την περιφέρεια έργα.

«Σήμερα ο Έλληνας πρωθυπουργός, κ. Μητσοτάκης, επιχειρεί άλλη μια πολιτική λαθροχειρία», καταγγέλλει η Ρένα Δούρου, μέσω βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για «μικροκομματικά οφέλη», εξηγεί τη θέση της η Ρ. Δούρου, «ο πρωθυπουργός προσπαθεί να οικειοποιηθεί ένα σπουδαίο έργο, την ανάπλαση του Αγίου Διονυσίου στον Πειραιά.

Το έργο, αναφέρει η τέως περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής, «δεν έτυχε, αλλά πέτυχε». «Ο σημερινός πρωθυπουργός επιφυλλάσει την αλλοίωση της πραγματικότητας όσον αφορά στο συγκεκριμένο έργο». Η Ρ. Δούρου συμπληρώνει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς «τον Μάρτιο του 2019, από την θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε εξαγγελίες για το μεγάλο έργο Ελευσίνας-Υλίκης».

Δείτε το σχετικό βίντεο: