Γεννηματά: “Μόνος δρόμος για τον Βρούτση, η παραίτηση” – Κουτσούμπας: Το σκάνδαλο των “ΚΕΚ Βρούτση” βαραίνει όλη την κυβέρνηση

Γεννηματά: "Μόνος δρόμος για τον Βρούτση, η παραίτηση"

Για τον Υπουργό Εργασίας υπάρχει μόνο ο δρόμος της παραίτησης, αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγης.

“Επιτέλους μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου ο κ. Μητσοτακης εξαναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση, πήρε άρον άρον πίσω την  δική του … ουσιαστικά,  απόφαση” αναφέρει σε δήλωσή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την κατάργηση της τηλεκατάρτισης.

Η Φώφη Γεννηματά συμπληρώνει πως “αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί από την πρώτη στιγμή το  καταγγείλαμε”.

“Όσο για τον Υπουργό Εργασίας υπάρχει μόνο ο δρόμος της παραίτησης” καταλήγει η κα Γεννηματά.

 

Κουτσούμπας: Το σκάνδαλο των “ΚΕΚ Βρούτση” βαραίνει όλη την κυβέρνηση

Το σκάνδαλο των «ΚΕΚ Βρούτση» βαραίνει όλη την κυβέρνηση, που έχει «Βρούτσηδες» για να της κάνουν και τη βρώμικη δουλειά, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Βρούτσης ήταν ειδικός στα χατίρια προς τη μεγαλοεργοδοσία και τον αντικομμουνισμό. Τελευταία μάθαμε ότι ειδικεύεται και στην τηλεκατάρτιση. Σε κάθε περίπτωση το σκάνδαλο των «ΚΕΚ Βρούτση» βαραίνει όλη την κυβέρνηση, που έχει «Βρούτσηδες» για να της κάνουν και τη βρώμικη δουλειά. Έστω και τώρα να εξασφαλιστεί ότι οι επιστήμονες θα πάρουν ολόκληρο το επίδομα των 800 ευρώ» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας, «για την απόσυρση των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης».