«Βόμβα» Χατζηστεφάνου! «Ο Μπογδάνος προώθησε εν γνώσει του τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων. Υπάρχουν μάρτυρες»

«Βόμβα» Χατζηστεφάνου! «Ο Μπογδάνος προώθησε εν γνώσει του τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων – Υπάρχουν μάρτυρες»

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τον ρατσιστικό οχετό που… σκόρπισε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μεγάλο πρόβλημα πλέον για την κυβέρνηση ο βουλευτής παρά την ανερυθρίαστη στήριξη που του προσφέρουν απλόχερα οι… συνήθεις μιντιακοί ύποπτοι.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε… βορά σε κάθε ρατσιστή -με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται- τα ονόματα πεντάχρονων παιδιών δημοσιοποιώντας μια λίστα ντροπής, για να δείξει ότι… δεν υπάρχουν πολλά ελληνόπουλα στα νηπιαγωγεία.

Μόνο η λέξη ντροπή μπορεί να χαρακτηρίσει την πράξη του αυτή. Οι -αστείες- εξηγήσεις του δεν έπεισαν κανέναν. Ούτε καν την κυβέρνηση που δεν τον διέγραψε φυσικά, άλλωστε η συγκεκριμένη κυβέρνηση και… καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο -που λέει ο λόγος- μπορεί και να μην τον διέγραφε. Μπορεί και να έβρισκε τον τρόπο να… ξεπεράσει το σκάνδαλο.

Ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά Μέσα, πάντως, λένε πως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε έξαλλος και μάλιστα επικοινώνησε μαζί του, βγάζοντάς του… κίτρινη κάρτα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, του… τράβηξε το αυτί, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρήκε και συμμάχους. Τον Άδωνι Γεωργιάδη βεβαίως – βεβαίως, που είπε «σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας», την Αφροδίτη Λατινοπούλου (!) -αν και βέβαια η στήριξη αυτή θα έπρεπε να λέει περισσότερα για τον ίδιο τον Μπογδάνο παρά για την πολιτεύτρια της ΝΔ- και βεβαίως τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ αλλά και τον… ΣΚΑΪ που έσπευσε σήμερα να «ξεπλύνει» τον ρατσιστικό οχετό του γαλάζιου βουλευτή με τον Άρη Πορτοσάλτε να πρωτοστατεί στην επιχείρηση αυτή…

Το πράγμα όμως χοντραίνει…

Ειδήσεις ΝΔ, Μητσοτάκης, Μπογδάνος

Ο Μπογδάνος εκτίθεται – Τι λέει ο Χατζηστεφάνου

Νέα τροπή, λοιπόν, παίρνει η υπόθεση με τη φασιστική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και το συγχωροχάρτι που του δόθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, τον οποίο ο βουλευτής της ΝΔ απειλούσε με αγωγή για το θέμα της ανάρτησης, έκανε γνωστό στο Twitter πως υπάρχουν μάρτυρες έτοιμοι να καταθέσουν ότι ο Μπογδάνος γνώριζε πολύ καλά ότι προωθούσε λίστα με ονόματα νηπίων.

«Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία μαρτύρων που ζητούν να καταθέσουν δημόσια ότι ο Μπογδάνος προώθησε εν γνώσει του τη λίστα με τα ονόματα των νηπίων. Ελπίζουμε η εισαγγελική έρευνα να φτάσει σε βάθος».

Να σημειωθεί ότι από την η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεκίνησε ποινική προκαταρκτική έρευνα για τη δημοσιοποίηση ονομάτων παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας και την αναδημοσίευσή τους από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Έρευνα…

Η έρευνα στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση με τις αρχές της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να αναζητούν από ποιον και από πού προέκυψε η διαρροή, αλλά και το κατά πόσο εμπλέκονται άλλα άτομα στη διαχείριση του επίμαχου αρχείου, το οποίο εμπεριέχει εξαιρετικά ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Ο βουλευτής της ΝΔ όταν ξέσπασε σάλος με την εμετική ανάρτησή του, εμφανίστηκε εξαιρετικά επιθετικός απειλώντας με αγωγές. Στη συνέχεια προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που έκανε ριτουίτ και έκανε λόγο για «λάθος», εξήγηση που με χαρά αποδέχθηκε το Μαξίμου, η ΝΔ και ο πρόεδρος της Βουλής που έσπευσαν να τον συγχωρήσουν προκειμένου να μην βρεθούν σε δυσμένεια από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και σήμερα και ενώ υπήρξαν διαφορετικές φωνές εντός της ΝΔ όπως από της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κώστα Τζαβάρα, τόσο ο Στέλιος Πέτρας όσο και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, έσπευσαν να δώσουν συγχωροχάρτι στον Μπογδάνο ακολουθώντας τη γραμμή Μαξίμου.

Άρης Χατζηστεφάνου: «Αντικειμενικότητα δεν μπορεί να υπάρξει.»