
Λίγα 24ωρα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ο Χένρι Ονιεκούρου θα καθυστερήσει την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο Νιγηριανός εξτρέμ βρίσκεται αυτές τις μέρες με την υπόλοιπη οικογένειά του στο Λάγος, αφού έχασε την μητέρα του, ωστόσο ο ίδιος έχει ενημερώσει τους «ερυθρόλευκους» ότι ο προγραμματισμός δεν αλλάζει και πώς θα φτάσει κανονικά στη χώρα μας την ερχόμενη Κυριακή, ώστε να ολοκληρωθούν τα τυπικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας έναντι περίπου 2 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η αγορά του από τη Μονακό θα κοστίσει στους Πειραιώτες ένα ποσό περί τα 5 εκατ. ευρώ.
«Η Νόριτς προσφέρει 10 εκατ. λίρες στον ΠΑΟΚ για Τζόλη»
Το όνομα του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, καθώς μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη η Νόριτς μοιάζει αποφασισμένη να κάνει δικό της και το «wonderkid» του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι τα «καναρίνια» ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά», προσφέροντας μέχρι και 10 εκατομμύρια λίρες, ώστε να τον πείσουν για την παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη.
«Η Νόριτς είναι έτοιμη για προσφορά 10 εκατομμυρίων λιρών για τον Έλληνα επιθετικό, Χρήστο Τζόλη. Πηγή της Νόριτς αναφέρει, ότι ο σύλλογος ετοιμάζει μια προσφορά 10 εκατομμυρίων λιρών για τον Τζόλη, προκειμένου να… κερδίσει την κούρσα για την υπογραφή του», αναφέρει χαρακτηριστικά το «footballinsider247».
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (28/7) ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.
Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά από το δανεισμό του στην Κύπρο, πραγματοποίησε την Τετάρτη (28/7) ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Ο μέσος του Δικεφάλου που επέστρεψε μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σουρινάμ, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα έδειξε ότι βρίσκεται και σε καλή αγωνιστική κατάσταση τόσο ώστε δεν χρειάστηκε να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης και μπήκε ήδη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Αντίθετα δικό τους πρόγραμμα, αποθεραπείας συνεχίζουν να ακολουθούν οι τραυματίες Κρέσπο, Ίνγκασον και Ντόουγκλας Αουγκούστο
Τις έφαγαν “Μπίσε” και Πασχαλάκης
Οι Μπίσεσβαρ και Πασχαλάκης είχαν την τιμητική τους στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (28/7). Όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες έτσι και ο Σουρανιμέζος πέρασε το καθιερωμένο τούνελ…καλωσορίσματος το οποίο δεν γλίτωσε ούτε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που είχε τα γενέθλια του.
Ξεκίνησε και ο ΠΑΟΚ Β’
Η νεοσύστατη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου έκανε σήμερα την πρώτη της προπόνηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του Ουρουγουανού τεχνικό.
Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ Β. Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου που συμμετέχει στη Football League ξεκίνησε την προετοιμασία της με τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία και των συνεργατών του.
Στις πρώτες προπονήσεις του ΠΑΟΚ Β θα συμμετέχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι υπό δοκιμή για τους οποίους θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο του Γκαρσία.
