Αυτή είναι η προσφορά του Ολυμπιακού στον Ζάχαβι σύμφωνα με τους Ισραηλινούς * Άρης: Στον αέρα η ευρωπαϊκή συμμετοχή των κιτρίνων μετά από εξώδικο του Βόλου * Άρης: «Ο νόμος είναι πιο δυνατός από τη μαφία»

Ζάχαβι

Νέα προσπάθεια απόκτησης του Εράν Ζάχαβι φέρεται ότι κάνει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ισραηλινό ΜΜΕ «ynet.co.il», οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει την πλευρά του έμπειρου φορ που μένει ελεύθερος από την Αϊντχόφεν και μάλιστα του προσφέρουν συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο ενδιαφέρον που υπάρχει και από άλλες ομάδες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός προσφέρει τα διπλά χρήματα από αυτά της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στο «κόλπο» για τον Ζάχαβι βρίσκονται τόσο η Μποταφόγκο όσο και ομάδες από το MLS.

 

 

Άρης: Στον αέρα η ευρωπαϊκή συμμετοχή των κιτρίνων μετά από εξώδικο του Βόλου

Ο Βόλος έστειλε εξώδικο καταγγέλλοντας παράτυπη αδειοδότηση του Άρη και ο προϊστάμενος του αρμόδιου τμήματος της ΕΠΟ κατέθεσε έφεση για την αδειοδότηση των κιτρίνων.

Στον αέρα βρίσκεται η ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη, αφού ο προϊστάμενος του αρμοδίου τμήματος της ΕΠΟ κατέθεσε έφεση για την αδειοδότηση του.

Η συγκεκριμένη ενέργεια προέκυψε μετά από εξώδικο που έστειλε ο Βόλος και απείλησε να φτάσει μέχρι τις διεθνείς ομοσπονδίες για να δικαιωθεί.

Με αφορμή αυτό το εξώδικο ο Βασίλης Σαράκης κατέθεσε έφεση και πλέον η υπόθεση θα μεταφερθεί στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Εάν γίνει δεκτή η έφεση τότε θα ανακληθεί η άδει συμμετοχής του Άρη στην Ευρώπη και φυσικά οι άνθρωποι των κιτρίνων θα έχουν δικαίωμα προσφυγής στην UEFA.

 

Άρης: «Ο νόμος είναι πιο δυνατός από τη μαφία»

Άρης: «Ο νόμος είναι πιο δυνατός από τη μαφία»

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της έφεσης για την αδειοδότηση του Άρη, που βάζει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, ήρθε ανακοίνωση-απάντηση από τους «κίτρινους».

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «ο νόμος είναι πιο δυνατός από τη μαφία», ενώ γίνεται επίσης λόγος για «πραξικόπημα» και ελπίδα «κάποια στιγμή να δοθεί ένα τέλος στον καταεξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, από πλευράς Άρη αφέθηκε να εννοηθεί ότι «επιχειρείται ακόμη μια πραξικοπηματική ενέργεια από τους γνωστούς κύκλους όπως συνέβη και στην υπόθεση Λάσκοφ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο ιδιοκτήτης της, Θόδωρος Καρυπίδης, είχαν και έχουν εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη για τον εξής απλό λόγο: Ο νόμος είναι πιο δυνατός από τη μαφία.

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, για ακόμη μία φορά, από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΕΠΟ (την ιστοσελίδα sdna), ότι ο έγκριτος νομικός σύμβουλος και προϊστάμενος του Τμήματος Αδειοδότησης της ΕΠΟ, κ. Βασίλειος Σαράκης, άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, με την οποία μας χορηγεί την άδεια συμμετοχής στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την περίοδο 2022-2023.

Η ΕΠΟ της «εξυγίανσης», πριν καν ενημερωθούμε επίσημα, για την άμεση ανταπόκριση του προϊσταμένου του Τμήματος Αδειοδότησης, στην εξώδικη καταγγελία του «μπροστινού» Δημάρχου-διερμηνέα, φρόντισε να ενημερώσει το συνεργαζόμενο με αυτή ηλεκτρονικό Μέσο, ώστε να λάβουμε ταχύτερα γνώση.

Επί του συγκεκριμένου νέου πραξικοπήματος, αναρωτιόμαστε τα εξής:

– Πώς ο «μπροστινός» Δήμαρχος-διερμηνέας γνώριζε την αρνητική εισήγηση του κ. Σαράκη, όταν υπάρχει συμφωνητικό τήρησης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας;

Ειδικότερα δε, όταν η ομάδα του δεν έχει κανένα έννομο συμφέρον.

Προφανώς δε θα μπορούσε να έχει γνώση και γι’ αυτό θα λογοδοτήσουν όλοι αρμοδίως ενώπιον της FIFA και της UEFA και σίγουρα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

– Πώς ο «μπροστινός» Δήμαρχος-διερμηνέας γνώριζε και κατά συνέπεια είχε ήδη συντάξει εξώδικο, το εμπιστευτικό περιεχόμενο του φακέλου μας;

Προφανώς και δεν θα έπρεπε να γνωρίζει και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα λογοδοτήσουν και γι’ αυτό.

-Ποια η αξιοπιστία των μελών μιας επιτροπής, τα οποία αντικατέστησαν εν μία νυκτί, μέλη τα οποία νομίμως είχαν εκλεγεί τον Μάιο του 2021 για τετραετή θητεία;

Προφανώς και αντικαταστάθηκαν οι προηγούμενοι γιατί δεν ήταν… συνεργάσιμοι.

– Γιατί εν συνεχεία, εν μία άλλη νυκτί, καθαιρέθηκε παράνομα και αναιτιολόγητα, ο επί χρόνια Διευθυντής του Τμήματος Αδειοδότησης, κ. Γιώργος Δημητρίου, μετατρέποντας την ανεξάρτητη Διεύθυνση Αδειοδότησης σε υπο-τμήμα;

Προφανώς γιατί δεν «άκουγε» τους εξυγιαντές που γέμισαν το κτίριο στο Πάρκο Γουδή.

Συμπερασματικά: Μετά την αποτυχία του σχεδίου «Λάσκοφ» η πραγματική εγκληματική οργάνωση θα έπρεπε να έχει και plan b!

Κύριοι της ΕΠΟ, σοβαρευτείτε, λειτουργήσετε σύννομα και αμερόληπτα, διότι ο κόσμος πλέον γνωρίζει και καταλαβαίνει.

Η πρωτοβάθμια απόφαση είναι σύννομη και ορθή. Η δευτεροβάθμια απόφαση θα πρέπει να είναι το ίδιο.

Κύριοι της ΕΠΟ, ο κ. Σαράκης, θα εκπροσωπήσει εκ νέου την ΕΠΟ ως νομικός σύμβουλος εναντίον της ομάδας μας κι έπειτα αμερόληπτα πάντα, θα κρίνει το φάκελο αδειοδότησής μας;

Για όλα τα παραπάνω και για πολλά ακόμη στοιχεία που έχουμε συλλέξει, θα ενημερωθούν αρμοδίως, τόσο η FIFA και η UEFA, όσο και η Κυβέρνηση και η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ευελπιστώντας κάποια στιγμή να δοθεί ένα τέλος στον καταεξευτελισμό του ελληνικού ποδοφαίρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*