«Απροστάτευτος»: Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει με διαδικτυακή συναυλία

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, στις 21:30

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διαδικτυακής συναυλίας μέσω της πλατφόρμας eStage.gr, αλλά και την κυκλοφορία νέου δίσκου με τον τίτλο «Απροστάτευτος».

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, έχοντας στο πλευρό του πλήθος μουσικών, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή συναυλία το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 21:30, μέσω της πλατφόρμας eStage.gr.

Η προπώληση για την εξασφάλιση μιας… διαδικτυακής θέσης στη συναυλία ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης και τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ.

«Τον τίτλο «Απροστάτευτος» τον επιλέξαμε για προφανείς λόγους, και, επίσης γιατί έτσι θα ονομαστεί και ο νέος δίσκος που ετοιμάζει ο Θανάσης με ερμηνευτή τον Σωκράτη Μάλαμα», σημειώνει η περιγραφή του live στη σελίδα του eStage.gr.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα έχει τους εξής μουσικούς στο πλευρό του:

Βάσω Δημητρίου (κιθάρες, τζουρά,τσέλο)Αποστόλης Γιάγκος (πλήκτρα)Βασίλης Γιασλακιώτης (τύμπανα, λύρα)Βασίλης Κουτσονάνος (μπάσο)Γιάννης Λίταινας (τραγούδι, κιθάρα)Δημήτρης Μυστακίδης (κιθάρα, λαούτο, φωνή)Κωσταντής Πιστιόλης (πνευστά, φωνή)Την ηχοληψία θα επιμεληθούν οι Μάκης Πελοπίδας και Θράσος Αμπατζής, ενώ τους φωτισμούς οι Χρήστος Λαζαρίδης και Βασίλης Πουφτής