Ανακοίνωση της Ξάνθης για Χριστιανούς και σωματαράδες * Το φοβερό ποστάρισμα του Ουάρντα με Κάτσε * Το ποστάρισμα του Τσιμίκα για το «μένουμε σπίτι»

Η Ξάνθη καλεί με ανακοίνωσή της τους πιστούς να μην πηγαίνουν στις εκκλησίες και τους υπόλοιπους να σταματήσουν να “παιχνιδιαρίζουν” στις παραλίες προς αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού.

HΕλλάδα εξακολουθεί να δίνει σκληρό αγώνα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού κα η Ξάνθη με ανακοίνωσή της καλεί τους πιστούς να μην πηγαίνουν στις εκκλησίες προς αποφυγή μετάδοσης του ιού.

Παράλληλα, καλεί “κυρίες, κυριούλες, σωματαράδες και playboyδες” να σταματήσουν να “παιχνιδιαρίζουν” στις παραλίες για να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τους υπόλοιπους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:

“Αν είστε πραγματικοί Χριστιανοί και νοιάζεστε για τον συνάνθρωπό σας, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας και την υγεία μας, ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ. Ο Θεός και η Παναγία μας είναι παντού.

ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕ.

Υ.Γ.: Κυρίες, κυριούλες, σωματαράδες και playboyδες, σταματήστε να “παιχνιδιαρίζετε” στις παραλίες μας, όχι για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, αλλά για τους υπόλοιπους Έλληνες.

ΗΜΑΡΤΟΝ”.

 

Το φοβερό ποστάρισμα του Ουάρντα με Κάτσε

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στη Λάρισα και έχοντας δίπλα του τον Εργκούς Κάτσε, έστειλε μήνυμα για τον κορονοϊό, κάνοντας λογοπαίγνιο με τον συμπαίκτη του στην ΑΕΛ. Δείτε το φοβερό ποστάρισμά του.

Αμρ Ουάρντα και Εργκούς Κάτσε περνούν μαζί στο σπίτι αυτές τις ώρες που η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει λόγω του κορονοϊού. Ο Αιγύπτιος, μάλιστα, ανέβασε φωτογραφία τους στο instagram και έστειλε το μήνυμά του για τον ιό με φοβερό λογοπαίγνιο.

“Κάτσε σπίτι” έγραψε ο Ουάρντα. Δείτε την εικόνα που ανέβασε:

Το ποστάρισμα του Τσιμίκα για το «μένουμε σπίτι»

Ολυμπιακός: Το ποστάρισμα του Τσιμίκα για το «μένουμε σπίτι» (pic)

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε ανάρτηση με τον σκύλο του από το σπίτι του, στέλνοντας και αυτός το μήνυμα των ημερών για την προφύλαξη για τον κορονοϊό.

Το ποστάρισμα του Τσιμίκα:

tsimikas21 #godsplan Family first #menoumespiti #fuerte: πρώτα η οικογένεια, μένουμε σπίτι.