Ακόμα να αντιδράσει η ΕΣΗΕΑ στην απίστευτη πρόκληση του Γεωργιάδη που εκτός από την Τουλουπάκη, απείλησε με… (vid)

Με αγωγή και μάλιστα συγκεκριμένα για 100.000 ευρώ απείλησε το δημοσιογράφο του Documento Δ.Χατζηνικόλα ο ΆΔωνις Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής του Γ.Παπαδάκη, επειδή επικαλέστηκε χαρτί των αμερικανικών αρχών από την έρευνα για τη Novartis που αναφέρει το όνομά του και το οποίο μπορεί πλέον να το βρει ο καθένας στο διαδίκτυο με μία απλή αναζήτηση…Στην ίδια εκπομπή είχε απειλήσει και την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελ.Τουλουπάκη, λέγοντας ότι “πρέπει να μπει φυλακή”. Και η ΕΣΗΕΑ ακόμα να αντιδράσει, κατά τα άλλα φταίει το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το “τσουβάλιασμα”…

Σε μία πρωτοφανή απόπειρα να εκφοβίσει τον δημοσιογράφο και μέλος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Χατζηνικόλα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση επί προσωπικού, απείλησε με αγωγή και… αποζημίωση 100.000 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε φυσικά τον λόγο για τον οποίο ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγκεκριμένα 100.000 ευρώ και πώς προκύπτει αυτό το ποσό…

Αφορμή για το προκλητικό κρεσέντο του υπουργού κατέστη ένα έγγραφο του FBΙ που αναφέρει το όνομα του Άδωνη Γεωργιάδη, το οποίο επικαλείται -φυσικά- ο Δημήτρης Χατζηνικόλας.

«Ολοκληρώνεται το ερχόμενο Φθινόπωρο η έρευνα του FBI για τη Novartis και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί με παραδοχή της Novartis ότι χρημάτιζε πολιτικούς και γιατρούς στην Ελλάδα για να μανιπουλάρει τις τιμές των φαρμάκων. Πως γίνεται να γίνονται αυτά στην Αμερική και εδώ να μιλάμε ακόμα για σκευωρία;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Documento.

«Από το 2015 υπήρχε η αναφορά για τον Παπασταύρου και ως όφειλε η Εισαγγελέας Διαφθοράς έπρεπε να τη στείλει στην Βουλή δεν έχει σταλεί από το 2015», πρόσθεσε.

Τότε ο Άδωνης είπε πως η Novartis του ζητάει «συγγνώμη» ενώ ο Δ. Χατζηνικόλας του απάντησε ότι προφανώς δεν θα τον ενέπλεκε η Νovartis αλλά το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, επικαλούμενο το σχετικό έγγραφο.

Η απάντηση του Αδώνιδος; Ότι θα κάνει αγωγή στον δημοσιογράφο που το επικαλείται!

«Να το πάρεις πίσω», είπε ο Άδωνης. «Όχι δεν το παίρνω γιατί υπάρχει το έγγραφο. Γιατί να το πάρω πίσω;», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο Δ. Χατζηνικόλας.

Ακολουθεί το επίμαχο έγγραφο που μπορεί να βρει ο καθένας ακόμα και στο διαδίκτυο:

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης: