ΑΕΛ: Εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα Ουάρντα και Μασούρας * ΠΑΟΚ: Κατήγγειλε στην ECA τον Ολυμπιακό * Πρόταση του ΟΦΗ για 20% πληρότητα στα γήπεδα

Εκτός ομάδας με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, τίθενται λόγω πειθαρχικού παραπτώματος οι Αμρ Ουάρντα και Γιάννης Μασούρας, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Ο Αλέξης Κούγιας έθεσε εκτός ομάδας του Αμρ Ουάρντα και Γιάννη Μασούρα όπως ανακοίνωσε η ΑΕΛ το απόγευμα της Τρίτης (12/5).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ιδιοκτήτης της ομάδας από τη Λάρισα έλαβε αυτήν την απόφαση γιατί οι δυο παίκτες των βυσσινί – ο Αιγύπτιος δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ο Έλληνας δανεικός από τον Ολυμπιακό – υπέπεσαν σε σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

“Με προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια τίθενται εκτός ομάδος για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα οι δανεικοί ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, Αμρ Ουάρντα και Γιάννης Μασούρας”.

 

ΠΑΟΚ: Κατήγγειλε στην ECA τον Ολυμπιακό

Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων (ECA) πήγε το θέμα της παραπομπής του Ολυμπιακού στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ και ζήτησε αποβολή των ερυθρόλευκων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε καταγγελία-ενημέρωση στην ECA για την εισήγηση της κυρίας Σπανού και την παραπομπή του Ολυμπιακού στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ με κατηγορίες για χειραγωγημένους αγώνες.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αποβολή ερυθρολεύκων από την Ευρωπαϊκή Oμοσπονδία Συλλόγων και την απομάκρυνση από το διοικητικό συμβούλιο της εκπροσώπου του Ολυμπιακού, Λίνας Σουλούκου

“Ζητάμε να προβεί σε αποβολή του Ολυμπιακού, μέχρι τουλάχιστον την εκδίκαση και αποβολή της Σουλούκου από το ΔΣ της λόγω της παραπομπής του Ολυμπιακού σε δίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας για χειραγώγηση αγώνων”, αναφέρεται χαρακτηριστικα.

 

Πρόταση του ΟΦΗ για 20% πληρότητα στα γήπεδα

Πρόταση του ΟΦΗ για 20% πληρότητα στα γήπεδα

Ο Ηλίας Πουρσανίδης κατέθεσε την άποψη πως οι αναμετρήσεις των πλέι οφ μπορούν να γίνουν με συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων

Μεταξύ των όσων έπεσαν στο «τραπέζι» στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League, ήταν και μία πρόταση του ΟΦΗ, αναφορικά με το ενδεχόμενο να διεξαχθούν με κόσμο οι αναμετρήσεις των πλέι οφ. Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Πουρσανίδης μετέφερε την άποψη πως στο γήπεδο μπορούν να βρίσκονται φίλαθλοι που αντιστοιχούν στο 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου, ώστε να βρίσκονται σε απόσταση, κάτι που μπορεί να αποτελέσει και «μπούσουλα» για την επόμενη σεζόν.

«Ας το προτείνουμε για τα πλέι οφ ώστε να μπει η βάση για τη νέα σεζόν. Σκεφτείτε την εικόνα που θα βγάλει η Ελλάδα σε όλες τις άλλες χώρες. Γήπεδα με κόσμο, έστω και με αποστάσεις, άλλα σε όλες τις θύρες των γηπέδων», τόνισε μεταξύ άλλων.

Οι κρητικοί κράτησαν σε όλη τη διαδικασία ξεκάθαρη στάση, ζήτησαν να υπάρξει επαφή με τη NOVA για να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις της σε περίπτωση που γίνουν τα παιχνίδια, ενώ για το ζήτημα των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών ο Πουρσανίδης σχολίασε πως «οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες».