ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 73-79: Το τρίποντο νίκης, του Παπαπέτρου * Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή στην Κυβέρνηση για διευκόλυνση… *

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 73-79: Το τρίποντο του Παπαπέτρου που «σκότωσε» την ΑΕΚ (vid)

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να “μιλάει” στα κρίσιμα, ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ στον μικρό τελικό του WATT+Volt Super Cup (79-73), λίγες μέρες πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός: Έστειλε επιστολή στην Κυβέρνηση για διευκόλυνση στα ταξίδια της Euroleague

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην Κυβέρνηση για διευκόλυνση στα ταξίδια της Euroleague

Πριν λίγες μέρες η Euroleague είχε ενημερώσει για το πρωτόκολλο που οφείλουν οι ομάδες να ακολουθήσουν.

Με την σειρά τους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλαν επιστολή σε αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης για τις απαραίτητε ταξιδιωτικές διευκολύνσεις.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει, «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία και κοινοποίησε στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκο Χαρδαλιά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, με την οποία τους γνωστοποίησε το Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας (Health & Safety Protocol) Euroleague αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 που υιοθετήθηκε από τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου και αφορά στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης, καθώς και τους Ειδικούς Κανονισμούς (Special Regulations) που θεσπίστηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19.

Στην επιστολή της η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζήτησε ακόμα τη συνδρομή της Πολιτείας στη διευκόλυνση των ξένων αποστολών που θα ταξιδεύουν στη χώρα μας για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, καθώς και τη διευκόλυνση της ομάδας μας στα ταξίδια της στο εξωτερικό για της ανάγκες της Ευρωλίγκας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη δημόσια υγεία».