Αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στην Basket League * Άρης-Ηρακλής: Σκέψη να γίνει στην Λάρισα, αλλά τελικά αναβλήθηκε * ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιθεωρεί το «παλάτι» της ΑΕΚ

Αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στην Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό που δημιούργησε η αναβολή του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΕΟΚ.

Το Σαββατοκύριακο είχαν οριστεί οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε να τους αναβάλλει.

Ο ΕΣΑΚΕ το εκμεταλλεύτηκε και όρισε κανονικά την 3η αγωνιστική. Ουσιαστικά το πρόγραμμα έρχεται μία εβδομάδα νωρίτερα μέχρι και την 5η αγωνιστική τουλάχιστον.

Οι αναμετρήσεις του Ηρακλή με τον Κολοσσό και του Λαυρίου με τον Άρη αναμένεται να αναβληθούν κι υπάρχει ως σκέψη να οριστεί το ματς του Άρη με τον Ηρακλή που αναβλήθηκε για δεύτερη φορά..

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης εξετάζουν το σενάριο να ταξιδέψουν στην Λάρισα για να παίξουν λόγω του lockdown της Θεσσαλονίκης.

Στο σημερινό Δ.Σ οριστικοποιήθηκε κι η συμφωνία με γνωστή στοιχηματική εταιρεία για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος για μία σεζόν.

 

Άρης – Ηρακλής: Σκέψη να γίνει στην Λάρισα, αλλά τελικά αναβλήθηκε

Άρης - Ηρακλής: Σκέψη να γίνει στην Λάρισα, αλλά τελικά ανβλήθηκε

Ο αγώνας του Άρη με τον Ηρακλή αναβλήθηκε λόγω του lockdown της Θεσσαλονίκης.

Το καθολικό lockdown που έχει η Θεσσαλονίκη έκανε αδύνατη την διεξαγωγή της αναμέτρησης του Άρη με τον Ηρακλή κι έτσι αναβλήθηκε για δεύτερη φορά..

Ο ΕΣΑΚΕ με τις δύο ομάδες εξέτασαν το ενδεχόμενο να γίνει ο αγώνας στην Λάρισα, αλλά δεν προχώρησε.

Να θυμίσουμε πως το ματς ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (01/11), αλλά ο Άρης δεν είχε προπονηθεί δύο μέρες αφού το Αλεξάνδρειο ήταν κλειστό.

 

ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιθεωρεί το «παλάτι» της ΑΕΚ (pics)

ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος επιθεωρεί το «παλάτι» της ΑΕΚ (pics)

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε την ευκαιρία να δει με τα μάτια του τις εργασίες που γίνονται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Λιόσια.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι το δικό του… παιδί. Ο Μάκης Αγγελόπουλος σπατάλησε ένα μεγάλο μέρος της παρουσίας του στη «Βασίλισσα» αναζητώντας τον χώρο που θα στεγάσει τους «κιτρινόμαυρους». Και τώρα που τον βρήκε στα Λιόσια, δεν πρόκειται να μείνει για αρκετό καιρό μακριά του.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων, και είδα από κοντά την τοποθέτηση του υποστρώματος και των ειδικών μεμβρανών στεγανοποίησης του -υπό κατασκευή- αγωνιστικού χώρου.

Την ξενάγηση ανέλαβε ο venue manager, Γιώργος Πραχαλιάς, ενώ μαζί με τον Μάκη Αγγελόπουλο ήταν και ο general manager της ομάδας, Γιώργος Χήνας.

Δείτε τις φωτογραφίες: