Έφτασε στον Καναδά η Εθνική για τη μάχη του Προολυμπιακού * «Κλείδωσε» η διάρκεια του συμβολαίου του Πρίφτη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

«Κλείδωσε» η διάρκεια του συμβολαίου του Πρίφτη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ 

Η διάρκεια του συμβολαίου του Πρίφτη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ - Πιθανότατα αύριο οι ανακοινώσεις

 Πιθανότατα αύριο οι ανακοινώσεις!

Ο Δημήτρης Πρίφτης από το Σάββατο θα είναι και επίσημα… τιμονιέρης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ! Όχι ως μια λύση ανάγκης, αλλά ως μια επιλογή βασισμένη σε μπασκετικά κριτήρια.

Οι δύο GM του τριφυλλιού, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, βλέπουν στο πρόσωπο του Πρίφτη έναν προπονητή με προοπτική κι αυτό αποτυπώνεται στο συμβόλαιο που του προτάθηκε και ο 53χρονος τεχνικός αποδέχθηκε.

Θα έχει τριετή διάρκεια (2+1) χρόνια και θα αποτελέσει την «ασπίδα» του Παναθηναϊκού απέναντι στην όποια δυσπιστία υπάρξει.

Οι δύο μεγάλες δόξες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θωρακίζουν με τη διάρκεια του συμβολαίου τον Πρίφτη και του δίνουν τα κλειδιά να «τρέξει» την ομάδα με γνώμονα αυστηρά το συμφέρον της κι όχι τις εφήμερες επικοινωνιακές επιτυχίες.

Ο Πρίφτης ενημέρωσε ήδη την Ούνιξ Καζάν κι επισήμως ότι αποχωρεί και το πιθανότερο είναι ότι μέσα στην αυριανή ημέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο από τη ρωσική ομάδα όσο και από τη νέα του ομάδα, τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*