Ένα δύο τρία… άνω των 65 πολυτεχνεία – Το εντυπωσιακό graffiti στο νοσοκομείο Νίκαιας και το «ευχαριστώ» στο ιατρικό προσωπικό

Ο καθηγητής Ιστορίας ο Αντώνης Λιάκος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ανήρτησε κείμενο κατά του φημολογούμενου μέτρου για περιορισμό και μετακίνηση με SMS στους άνω τους 65 ετών.

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες. Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο. …εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!» αναφέρει.

Antonis Liakos

Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.
Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!

 

Το εντυπωσιακό graffiti στο νοσοκομείο Νίκαιας και το «ευχαριστώ» στο ιατρικό προσωπικό

Μία ξεχωριστή ομορφιά απέκτησε το πρωινό της Παρασκευής (25/9) στο νοσοκομείο Νίκαιας

Άλλο ένα συμβολικό γκράφιτι αφιερωμένο στο ιατρικό προσωπικό της χώρας μας που μάχεται καθημερινά ενάντια στον κορονοϊό, στόλισε νοσοκομείο της Ελλάδας.

Μετά τη μεγάλη τοιχογραφία στο ΑΧΕΠΑ, η Urbanact στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Χρώμα στα Νοσοκομεία», «στόλισε» το νοσοκομείο Νίκαιας, Άγιος Παντελεήμων.

Το έργο υλοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη LifeInColour και η θεματική είναι επικεντρωμένη στο «σας ευχαριστούμε» σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων, με αφορμή την πρόκληση που βιώνουμε όλοι μας με τον covid-19 φέτος.

Urbanact.gr

A mural implented during our new public mural program, concernig the hospitals.

Nikaia Hospital.
Big sponsor: PraktikerHellas
Sponsors: Deddie, Interamerican, Flamestore.gr, Isomat, Zisimopoulos S.A., Drone-Photography.

Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen, Himmel, Baum, Schuhe und im Freien
Bild könnte enthalten: Himmel und im Freien, Text „ΛΕΗΜΩΝ" ΠΑΝΤ "AI“