Άρχισαν τα όργανα για Ανδρουλάκη! Έντονη δυσαρέσκεια, “καρφιά” από Ανδρέα Τσούνη: “Δηλαδή η Φώφη ήταν χαζή;” — Πληρωμένη απάντηση Πολάκη στην έπαρση Πουλή μετά την αρχειοθέτηση

Την έντονη δυσφορία του εξέφρασε ο σύζυγος της αδικοχαμένης Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, με αφορμή την πρόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη, να θέσει σε ψηφοφορία την αλλαγή του ονόματος του Κινήματος Αλλαγής, την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου.Οι επιλογές, που θα έχουν οι ψηφοφόροι και υποστηρικτές του κόμματος είναι δυο: Το «Κίνημα Αλλαγής» και το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής». Ο σύζυγος λοιπόν της αείμνηστης πρώην προέδρου δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την αλλαγή που σχεδιάζει ο κ. Ανδρουλάκης και τη σχολίασε με μια αιχμηρή ανάρτησή του στο Facebook.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να υπάρχει επιλογή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ως συνιστώσα στο ΚΊΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ. Έτσι θα υπάρχει το παράδοξο φαινόμενο ο τίτλος ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται και στο ΑΦΜ του καθαρού φορολογικά Κινήματος Αλλαγής και στο μαυρισμένο ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ. Άρα δίνουμε λαβή να μαυρίσουν και τα δύο. Αν υπήρχε δυνατότητα να ρυθμιστούν τα χρέη τότε δεν υπήρχε και λόγος να αλλάξει το όνομα», σημειώνει ο κ. Τσούνης και συνεχίζει:

«Δηλαδή η Φώφη ήταν χαζή; Δεν μπορούσε αυτή να ονομάσει το κόμμα ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΉΣ; Η Φώφη Γεννηματά ήταν λιγότερο ΠΑΣΟΚ; Είναι κάποιος περισσότερο ΠΑΣΟΚ από όσο ήταν η Φώφη; Μην τρελαθούμε. Ο Ν. Ανδρουλάκης είχε μιλήσει για ρύθμιση των χρεών του κόμματος μέχρι το συνέδριο. Αυτό πια έχει ξεχαστεί από όλους».

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω προμήθεια αφορούσε την υπόθεση τροφοδοσίας της Δομής Οροθετικών, στην οποία εμπλέκεται και ο «γαλάζιος» πολιτευτής.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Στ. Πουλή ο οποίος έσπευσε να πανηγυρίσει την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και στον Παύλο Πολάκη, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση του Αδ. Γεωργιάδη σε σχέση με το σκάνδαλο της Novartis, η εν λόγω αρχειοθέτηση έγινε ενώ υπήρχαν «αδιευκρίνιστα» ποσά. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας την παραπάνω περίπτωση, σημειώνει ότι «θα περιμένω  για λίγο, να τη βγάλεις εσύ, όπως έκανε και το αφεντικό σου ο Γεωργιάδης και είδαν όλοι τα “αδιευκρίνιστα” 345.000 και τα 2.200.000 σε βαλίτσες και φακέλους».

«Να ξέρεις καλά, τίποτα δεν θα ξεχαστεί. Τις φακές θα τις πληρώσεις μία μία. Με 13,5 ευρώ…. Με τόκο», σημειώνει ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας απευθυνόμενος στον Σταμάτη Πουλή και προσθέτει: «Μην ξεχνάς τη δίκη για τα δυο κακουργήματα του 1,6 εκατομμυρίου ευρώ για τις παράνομες προσλήψεις που είναι καθ’ οδόν. Θα βρουν και οι φακές το δρόμο τους…».