Άρης: Το μήνυμα των παικτών του Άρη στον μικρό Νίκο * Καρβέλας: «Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου» * ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντί-Χέρντον

Άρης: Το μήνυμα των παικτών του Άρη στον μικρό Νίκο (vid)

Νεαρός φίλαθλος του Άρη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του έστειλαν μήνυμα εμψύχωσης αλλά και προσμονής να τον συναντήσουν στο γήπεδο.

Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Άρη έμαθαν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο μικρός Νίκος και θέλησαν να ενεργήσουν με σκοπό να τον υποστηρίξουν ηθικά. Προς αυτήν την κατεύθυνση, προχώρησαν στη βιντεοσκόπηση ενός μηνύματος με σκοπό να το δει ο νεαρός φίλος της ομάδας και να νιώσει ξεχωριστός. Στο βίντεο συμμετέχουν οι Δημήτρης Σταμάτης, Δημήτρης Χαριτόπουλος και Δημήτρης Φλιώνης οι οποίοι είπαν ότι… «η ομάδα μπάσκετ του Άρη ανυπομονεί να τον δει στο γήπεδο».

Καρβέλας: «Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου»

Ο γενικός διευθυντή της ΚΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Καρβέλας, δήλωσε ότι περιμένει την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών του αγώνα με το Περιστέρι.

Στον Ηρακλή δεν έχουν ηρεμήσει έπειτα από όλα όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (22/11) με το Περιστέρι στο Ιβανώφειο και με δήλωσή του ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Δημήτρης Καρβέλας, περιμένει τις εξελίξεις στο ζήτημα της διαιτησίας. «Το ότι δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση μέχρι στιγμής δεν φανερώνει ή εκφράζει κάποια αδυναμία της διοίκησης μας, αλλά εμείς θέλουμε και θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που πρέπει, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ο Ηρακλής ήταν είναι και θα παραμείνει μεγάλος σύλλογος και πάνω απ όλα ενωμένος. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη διαιτησία και την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών για τον αγώνα όπου όλοι είδαν τι έγινε.

Η δήλωση μου είναι μόνο η αρχή του νήματος που θα ξετυλιχθεί για θέματα διαιτησίας, εμείς απλώς περιμένουμε. Σε περίπτωση που δούμε ότι συνεχίζουν το έργο τους σα να μη συμβαίνει τίποτα, τότε θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς και πολλά στην ελληνική διαιτησία και στο ελληνικό μπάσκετ. Ξέρουν ότι ξέρουμε, τίποτα άλλο!».

 

ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντί-Χέρντον

ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντί-Χέρντον

Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Άλαν Χέρντον, ήδη βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αθλητικού ψηλού καθώς δεν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο Άλαν Χέρντον δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής στους δύο τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ, γεγονός το οποίο έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του Κώστα Μέξα για τον Αμερικανό σέντερ. Είναι προφανές ότι δεν τον υπολογίζει και οι δύο πλευρές ήδη βρίσκονται σε διαδικασία επαφών αναζητώντας τη συμφωνία για τους του διαζυγίου. Την ίδια στιγμή, οι επιτελείς του Δικεφάλου μπήκαν σε διαδικασία εξέτασης άλλων αθλητικών ψηλών με την προοπτική να ολοκληρώσουν την αλλαγή έως το τέλος της εβδομάδας ούτως ώστε ο νέος παίκτης να είναι στη διάθεση του Κώστα Μέξα στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έψαξαν να μάθουν και τα δεδομένα της υπόθεσης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο έμπειρος σέντερ ανήκει στο Περιστέρι, ωστόσο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία επαφών αναζητώντας έναν συμβιβαστικό τρόπο για να λύσουν τη συνεργασία τους. Το συμπέρασμα που αποκόμισαν είναι ότι αυτή η υπόθεση ενδέχεται να κρατήσει αρκετά κι έτσι προσανατολίζονται στην αμερικανική αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του Χέρντον.