Άποψη: Η ΝΔ του Κυρίου μας κάνει πλάκα

Γεραπετρίτης -Σκέρτσος : Εισηγούνται αλλαγές στις ώρες της Αποκαθήλωσης,  του Επιταφίου και της Ανάστασης!!
Οι ύμνοι των βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Σπ. Λιβανού (υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης) και Κ. Καραγκούνη για τον εκλιπόντα Μητροπολίτη της περιοχής τους Κοσμά που πέθανε από Covid-19 είναι πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα της κυβερνητικής υποκρισίας στην υπόθεση του εμβολιασμού.
Η ΝΔ του Κυρίου μας κάνει πλάκα

Ο ανεμβολίαστος ιεράρχης βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν η ΠΟΕΔΗΝ κατήγγειλε ότι εισήχθη σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού μεταφερόμενος κατά προτεραιότητα από το Αγρίνιο, όπου περίμεναν μια θέση στην εντατική “λιγότερο ίσοι” νοσούντες συμπολίτες του.

Τότε έγιναν γνωστοί και οι αγώνες του εναντίον της επιστήμης μέσα από την προσπάθεια επηρεασμού των πιστών εναντίον του εμβολιασμού.

Προφανώς ο Μητροπολίτης είχε επιρροή στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια και γι αυτό, για ψηφοθηρικούς λόγους,  οι βουλευτές της ΝΔ που πολιτεύονται εκεί τον τίμησαν αναδεικνύοντας το έργο του και εγκωμιάζοντας την προσωπικότητά του ξεχνώντας τον αρνητικό ρόλο που διαδραμάτισε για την προστασία της δημόσιας υγείας στην περιοχή.

Ξέχασαν, όμως, και στο Μέγαρο Μαξίμου να τους αποδοκιμάσουν. Ακριβώς όπως έχουν ξεχάσει να επιπλήξουν όλα τα στελέχη τους που έχουν δείξει μέχρι τώρα ευαλωτότητα απέναντι στην Εκκλησία ακόμη και αν αυτό είναι σε βάρος του κοινωνικού συμφέροντος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*