Άλλος Κοντονής θα ήταν! Όταν ζητούσε να υπερψηφίσουν και οι άλλοι την αλλαγή των Κωδίκων … – Πάνω από 700 απειλητικά μηνύματα κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί ο Μουζάλας μετά…

Λίγο πριν την έναρξη της σχετικής ψηφοφορίας στην Ολομέλεια τον Ιούνιο του 2019, ο Σταύρος Κοντονής δήλωνε περήφανος για τις αλλαγές των Κωδίκων! Πριν φυσικά … ασκήσει δριμεία κριτική και βρεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ ! Μάλιστα όπως καταδεικνυεται καλουσε τους συναδέλφους του να υπερψηφίσουν. Τί άραγε; Ένα νομοθέτημα που τώρα δήλωσε οτι θα καταψήφιζε;…

Ο σφοδρός πολέμιος της τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα που έφτασε στο σημείο να παραιτηθεί on air από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι μόνο δήλωνε περήφανος στη Βουλή για το νομοθέτημα, αλλά προέτρεπε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το υπερψηφίσουν.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας στις 6 Ιουνίου 2019:

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, νομίζω ότι η σημερινή συνεδρίαση της Βουλής έχει ιστορική σημασία και παρά τις ενστάσεις που ακούστηκαν για επιμέρους άρθρα, τα οποία φαντάζομαι θα διορθωθούν με τη διαδικασία του νόμου στο άμεσο προσεχές μέλλον, είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας κάνει υπερήφανους.

Σας καλώ όλους να υπερψηφίσουμε τα δύο αυτά βασικά νομοθετήματα. Σας ευχαριστώ πολύ».

Μάλλον … άλλος Κοντονής θα ήταν αυτός.

 

Πάνω από 700 απειλητικά μηνύματα κατήγγειλε ότι έχει δεχτεί ο Μουζάλας μετά τα fake news του Μηταράκη

«Ειδοποιήσεις» κατά της ζωής του αλλά και της οικογένειάς του υποστήριξε ότι δέχεται ο Γιάννης Μουζάλας μετά τα ψεύδη -όπως τα χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός- του Νότη Μηταράκη περί στοχοποίησης του Λιμενικού.

Παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στην κατηγορία που εξαπέλυσε εναντίον του ο υπουργός Μετανάστευσης περί στοχοποίησης του Λιμενικού Σώματος, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον Ν. Μηταράκη ότι ψεύδεται για δεύτερη φορά.

«Εγώ είπα στους αξιωματικούς του Λιμενικού ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί αν υπάρχουν κάποιοι που υπακούουν σε παράνομες εντολές, τότε θα ελεγχθούν» είπε και επανέλαβε «πόσο ευγνώμονες είμαστε στο Λιμενικό και πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ τιμά τη δουλειά που έκανε».

«Κατόπιν αυτού, έχω πάρει πάνω από 700 ειδοποιήσεις για τα παιδιά μου, για την γυναίκα μου, για το σπίτι μου και για εμένα τον ίδιο» αποκάλυψε και συνέστησε στον υπουργό να σταματήσει «αυτά τα πράγματα» και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες των λεγόμενών του.

Μάλιστα, στη συζήτηση παρενέβη και ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νεκτάριος Σαντορινιός, ζητώντας από τον Ν. Μηταράκη να σταματήσει τα fake news, τονίζοντας πως «κανένας δεν απείλησε και ούτε θα μπορούσε να απειλήσει το Λιμενικό»