Όλα τα… είχε το ΚΙΝΑΛ, η νέα παρέμβαση Σημίτη του έλειπε! – Κοτζιάς: “Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει πολύ σήψη, παρακμάζει”

Όλα τα… είχε το ΚΙΝΑΛ, η νέα παρέμβαση Σημίτη του έλειπε!

Φώφη, Λοβέρδος, εκλογές, ονοματολογία, ηγεσία, ΠΑΣΟΚ και μέσα σ’ όλα αυτά… Σημίτης! Πόσα ν’ αντέξει πια το ΚΙΝΑΛ;

Δεν του φτάνουν του ΚΙΝΑΛ οι υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου που αυξάνονται μέρα με τη μέρα, έχει και τις παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, που όποτε γίνονται, όλο και κάποιους κραδασμούς προκαλούν.

Για τι θα… μιλήσει ο Σημίτης και πότε;

Πώς προκύπτει ο παράγοντας Σημίτης θα πείτε. Και θα έχετε δίκιο. Προκύπτει, λοιπόν, διότι φουντώνει η φημολογία ότι αναμένεται νέα παρέμβαση. Αυτή τη φορά- λένε, ο Κώστας Σημίτης δεν θα ασχοληθεί με τα εθνικά θέματα, αλλά με την οικονομία και κυρίως με το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το… ευτύχημα για το ΚΙΝΑΛ είναι ότι δεν θα αναφερθεί στα εργασιακά, για να… αποθεώσει τον Κωστή Χατζηδάκη- κάτι είναι κι αυτό.

Δεν αποκλείεται η παρέμβαση Σημίτη να συμπέσει με τη μάζωξη των Σοσιαλδημοκρατών που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή 27 Ιουνίου. Εκεί, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα παραβρεθούν η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης και άλλοι πολλοί.

Αν συμβεί, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και πολλά από τα “παιδιά” του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα είναι παρόντα και δύσκολα θα αποφύγουν να τοποθετηθούν. Και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν θα συμφωνήσουν ή θα διαφωνήσουν με τον μέντορά τους…

 

“Όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει πολύ σήψη, παρακμάζει”: Σκληρή ανάρτηση Κοτζιά μετά τα Γλυκά Νερά και τα ΠετράλωναΟ Νίκος Κοτζιάς εναντίον του δογματικού Άντρου Κυπριανού: Σύγκρουση δύο  φιλοσοφιών… | Hellasjournal.com

Μετά την χθεσινή οργισμένη του ανάρτηση με αφορμή τις “διαρροές” σε ΜΜΕ του ημερολογίου της Καρολάιν που δολοφόνησε ο συζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο Νίκος Κοτζιάς επανήλθε σήμερα με νέα σκληρή ανάρτησή του στο twitter.

Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών αναφέρεται σε υποθέσεις της επικαιρότητας όπως ο βιασμός της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα, το “χάιδεμα” όπως λέει του “εγκληματία με ελικόπτερο” για τον γυναικοκτόνο στα Γλυκά Νερά, σε “φίρμες παιδόφιλους” αλλά και σε “δημοσιογράφους προστάτες εγκληματιών” για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι “όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει πολύ σήψη, παρακμάζει” και ότι “χρειάζονται μεγάλες αλλαγές”.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Απελευθέρωση εγκληματία με τσιμέντο, χαϊδεμα εγκληματία με ελικόπτερο, βιασμός γυναίκας μεροκάματου, εισαγγελείς που αγνοούν παραβιάσεις νόμων, δημοσιογράφοι προστάτες εγκληματιών, φίρμες παιδόφιλοι, όλα δείχνουν ότι Ελλάδα έχει πολύ σήψη, παρακμάζει. Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές

Εικόνα Nikos Kotzias@nikosKotzias
Απελευθέρωση εγκληματία με τσιμέντο, χαϊδεμα εγκληματία με ελικόπτερο, βιασμός γυναίκας μεροκάματου, εισαγγελείς που αγνοούν παραβιάσεις νόμων, δημοσιογράφοι προστάτες εγκληματιών, φίρμες παιδόφιλοι, όλα δείχνουν ότι Ελλάδα έχει πολύ σήψη, παρακμάζει. Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές