Ψητές γαρίδες με τσίλι και λάιμ

Ψητές γαρίδες με τσίλι και λάιμ

Για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων

Υλικά

  • 1 κιλό γαρίδες
  • 1 κ. γλ. πάπρικα
  • 1 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. κύμινο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 μέτριο λάιμ
  • 1 φλ. τσαγιού θρυμματισμένη τορτίγια
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 φλ. τσαγιού ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 μέτριο ώριμο αβοκάντο σε κύβους

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τις γαρίδες σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και προσθέστε την πάπρικα, το τσίλι, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι, το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ.
Βήμα 3
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη θρυμματισμένη τορτίγια, τον κόλιανδρο και το ελαιόλαδο, ρίξτε το μείγμα στις γαρίδες και ψήστε για 12- 15 λεπτά.
Βήμα 4
Γαρνίρετε με τα ντοματίνια και το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*