Χυδαίος Εξαδάκτυλος αθωώνει Μητσοτάκη για πανδημία: «Φταίει η άθλια αντιπολίτευση και η έλλειψη ατομικής ευθύνης»

Προκλητικές δηλώσει από μέλος της επιτροπής λοιμοξιολόγων για την αποτυχία της Ελλάδας στο μέτωπο της πανδημίας με επίρριψη ευθυνών στον ΣΥΡΙΖΑ και στους πολίτες 

Τουλάχιστον προκλητική και συνάμα χυδαία μπορεί να χαρακτηριστεί η πολιτική τοποθέτηση του Θανάση Εξαδάκτυλου στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Εξαδάκτυλος επέρριψε την ευθύνη για την κατάσταση στο μέτωπο της πανδημίας στην «άθλια αντιπολίτευση και στην έλλειψη ατομικής ευθύνης».

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ, που είναι μέλος της επιτροπής των λοιμοξιολόγων και φέρει μέρος της ευθύνη για τις αποφάσεις που κατά καιρούς έχει λάβει η επιτροπή, δεν ντράπηκε να μετακυλήσει την ευθύνη για την τραγική διαχείριση της πανδημίας στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους πολίτες.

Ο πλαστικός χειρούργος αναφερόμενος στο πως εξελίχθηκε η πανδημία στην Ελλάδα, ανέφερε ότι: «Ευτυχώς η πανδημία δεν ήρθε νωρίτερα, το αντιλαμβανόμαστε όλοι το γιατί. Περάσαμε τρεις φάσεις. Την πρώτη φάση καταπληκτικών αποτελεσμάτων. Τη δεύτερη του μέσου όρου και την τρίτη όπου οι επιδόσεις δεν ήταν αυτές που θέλαμε.»

Έπειτα, ο Θανάσης Εξαδάκτυλος διερωτήθηκε «τι συνέβη;». Σε αυτό το σημείο προχώρησε σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας λέγοντας ότι: «Μικρά λάθη αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση και μια έλλειψη ατομικής ευθύνης, εμπεδωμένη για πολιτικούς λόγους, χρόνια στην ελληνική κοινωνία».