Χάρις Αλεξίου: Η μεγάλη επιστροφή για τα… μάτια του Παπακαλιάτη!

Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου επιστρέφει στα… καλλιτεχνικά!

Πληροφορίες λένε πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Χάρις Αλεξίου ήδη έδωσαν τα χέρια με τα γυρίσματα να ξεκινούν άμεσα!

Ήταν πριν περίπου ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2020, όταν η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωνε το τέλος της διαδρομής της στο τραγούδι, σεβόμενη τον… χρόνο και λέγοντας πως δεν θέλει να συνεχίσει όσο δε νιώθει ότι μπορεί να είναι η… Χαρούλα όλων μας!

Πλέον όμως… επιστρέφει και είναι μια είδηση που θα εκπλήξει ευχάριστα πολλούς στο άκουσμά της! Η σπουδαία ερμηνεύτρια, θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η οποία θα προβληθεί στο Mega την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για εννέα ωριαία επεισόδια, τα οποία θα θυμίζουν κινηματογραφική ταινία και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στους Παξούς.

Η Χάρις Αλεξίου σε… άλλο ρόλο

Σύμφωνα με όσα γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα, ο ρόλος που θα έχει η Χάρις Αλεξίου στη σειρά θα είναι κανονικός, πλήρης, δεν πρόκειται για εμφάνιση γκεστ. Μαζί της θα είναι μία ακόμη σημαντική ηθοποιός, η Μαρία Καβογιάννη.

Η Χάρις Αλεξίου στο παρελθόν έκανε απόπειρες υποκριτικής στο θεατρικό σανίδι με την «Μεταμφίεση» και το «Χειρόγραφο». Τη σεζόν 2017-8 εμφανιζόταν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Οπερέτα», σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, στο Εθνικό Θέατρο.

Πλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το νέο μεγάλο βήμα της στην τηλεόραση και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι απόλυτα σίγουρο πως θα φροντίσει για τα πάντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*