Φυσικό αέριο: Κύμα ανατιμήσεων έως την άνοιξη βάζει φωτιά στις τιμές προϊόντων — Οι τρόποι που παρουσιάζεται η κατάθλιψη στα social media — Συναγερμός στη Βουλή: «Μπούκαρε» άνδρας με αγροτικό και φώναζε «θα σας ανατινάξω»

 

Συναγερμός στη Βουλή: «Μπούκαρε» άνδρας με αγροτικό και φώναζε «θα σας ανατινάξω»Συναγερμός στη Βουλή: «Μπούκαρε» άνδρας με αγροτικό και φώναζε «θα σας ανατινάξω»

Συναγερμός σήμανε τo πρωί της Δευτέρας στην αστυνομία για ένα αγροτικό που -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας- έφτασε μέχρι τους Εύζωνες στη Βουλή.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Σύνταγμα, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο… καβάλησε τον Άγνωστο Στρατιώτη στη Βουλή και έφτασε μέχρι τους εύζωνες.

O άνδρας είχε στο αγροτικό μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, μπήκε με μία μεγαφωνική και φώναζε «Θα σας ανατινάξω». Το αγροτικό έγραφε πάνω: «Οι Τούρκοι κυβερνάνε την Ευρώπη», και «Λαϊκό Δικαστήριο».

Στο σημείο έφτασε μέχρι και η Αντιτρομοκρατική και το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε αμέσως, ενώ ο άνδρας συνελήφθη. Κλειστή είναι αυτή τη στιγμή η Αμαλίας.

Σύνταγμα: Ανέβηκε με το αγροτικό του στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και συνελήφθηΈφτασε με αγροτικό έως το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Απειλούσε να ανατιναχτεί

Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία, με το όχημα να απομακρύνεται από το προαύλιο της Βουλής

Το αγροτικό στη... Βουλή

Το αγροτικό στη… Βουλή

Κώστας ΤσιτούναςΚώστας Τσιτούνας

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*