Φτήνια και κουτοπονηριά με εντολή Μητσοτάκη!… Κατερίνα Ακριβοπούλου

Κορωνοϊός – Συναγερμός στο Μαξίμου για την έξαρση των κρουσμάτων – Σε  ανοιχτή γραμμή Μητσοτάκης- Τσιόδρας - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Στις 21 Δεκεμβρίου έχουμε την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Σε μια μακάβρια σημειωτική, αυτή την μεγαλύτερη νύχτα φέτος έγινε γνωστό ότι ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από την πανδημία έσπασε το φράγμα των 20.000.Για την ακρίβεια 20.055 άνθρωποι έκαναν το τελευταίο τους μίλι στην ζωή, επειδή οι ακαταδίωκτοι έκαναν μόνον επικοινωνία και μπίζνες. Και συνεχίζουν.

Συνεχίζουν να εξευτελίζουν τους επιστήμονες που οι ίδιοι επέλεξαν, απαξιώνοντας την επιστημοσύνη τους, περιφρονώντας τον ρόλο τους, εργαλειοποιώντας τους σε μοχλούς της πολιτικής τους σκοπιμότητας και υποκαθιστώντας τους στο τέλος δίκην..θεού! Τελευταία “θεϊκή” παρέμβαση το κόλπο με τα rapid test που θα τα έκαναν και οι εμβολιασμένοι ενόψει ρεβεγιόν, πληρώνοντας τα μάλιστα από την τσέπη τους. Το κυκλοφόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και μερικοί υπουργοί για μία ημέρα, το αναμάσησαν τα παπαγαλάκια,μέτρησαν τις αντιδράσεις και το απέσυρε ο Μωϋσής, εμφανιζόμενος στο υπουργικό συμβούλιο ως λυτρωτής! «Είναι αλήθεια ότι δέχτηκα εισηγήσεις για υποχρεωτικά rapid test σε όλους για την είσοδο σε χώρους διασκέδασης. Τις απέρριψα, γιατί θεώρησα ότι ένα τέτοιο μέτρο θα ήταν άδικο για τους εμβολιασμένους. Αντί λοιπόν να επιβάλλω κάτι σε όλους, επέλεξα να εμπιστευτώ όλους», είπε με το γνωστό επηρμένο ύφος του. Τιμή σου λαουτζίκο που σε εμπιστεύεται ο ηγέτης και σου χαρίζει και δύο σελφ τεστ, την ώρα που οι άλλες χώρες παρέχουν δωρεάν όλα τα είδη των τεστ, ακόμη και τα μοριακά.Τόση φτήνια, τόση κουτοπονηριά, τόση απατεωνιά, με εντολή Μητσοτάκη.

Συνεχίζουν να επενδύουν στην μαζική ενοχοποίηση των πολιτών και στην αρρωστημένη τιμωρητική τους υστερία. Άμα δεν πάρετε τα σελφ τεστ που η αυτού εξοχότης σας δίνει δωρεάν, πάλι εσείς θα φταίτε για την εξάπλωση της μετάλλαξης Ο.

Παρεμπιπτόντως η γαλλική ταινία “η ιστορία της Ο” θεωρήθηκε soft porno την εποχή της δεκαετίας του 1970. Στην εποχή του Μωϋσή η ιστορία της μετάλλαξης Ο δεν είναι καθόλου soft…

Ανακοίνωσε το τέλος της «Δεύτερης Ματιάς» η Ακριβοπούλου - «Δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια...»